Irmakprensesinannesi Kızlar merhaba 6 ay 3 günlük kızım var ve kabız oldu bugün ikini ikinci kaka yaptı poposu kıpkırmızı oldu kızımın aslinda mama sına ek gıdasını hep zeytinyağı koyuyorum ama nasıl olduysa kabız oldu kizimi rahatlatmak için ne yapabilirim ne verebilirim tecrubesizim bilmiyorum cnku
KubraHira Irmakprensesinannesi Bir yemek kasigi yulaf veya 1.5 yemek kasigida olabilir bir su bardagi suda pisirin. İyice pistikten kivama geldikten sonra ocaktan alin cam rende varsa armutu rendeleyin icine katin karistirin icine bir tatli kasigi pekmez. Kabizliga birebirr mutlaka deneyin bize iyi geldi internette tarifi boyle yinede bakabilirsiniz internette tarife
Esra17 Irmakprensesinannesi yulaflı kayısı armutta koyabilirsin benim kızımda hep kabız sürekli böyle şeyler yapıyorum ama sizin bebiş daha yeni ek gidaya geçmiş herhalde dimi bunları tadım yapmadanda veremezsiniz ki karın masajı yapın bol bol ayakları bisiklet sürer gibi hareket ettirin
Asyam42 Aaah ah! Ben 3 aydır çekiyorum bu sorunu hanımefendi. Hemen müdahale edin. Bu akşam kuru kayısı, erik püresi yapın. Poposuna zeytinyağı sürün. Masajlar yapın. Bu arada bebeğimiz aynı gün doğmuş.
Irmakprensesinannesi Esra17 kayısı armut tattı sıkıntı yok yulaf hiç vermedim ek gıdaya başlayalı 1 ay 10 gün 4 ay 20 günlükte doktorumuz başlattı ama bu zamana kdr sorun yasamadim mama ve meme gidiyoruz ama neden böyle oldu anlamadim
Esra17 Irmakprensesinannesi ben trendyoldan almıştım ketbox markası suda kaynattiktan sonra blendirdan geçiriyorum öyle veriyorum