Hmyra06 Bebeğim 1,5 aylık kolik bir bebek uyanık kaldığı her an ağlıyor çok gazı var artık ne yapacağımı şaşırdım masajlar kolik bebek müzikleri bu süreci daha kolay nasıl atlatırım kaç aya kadar devem ediyor bu durum yardımlaşalım lütfen 😩
Fatimaafr Hmyra06 Allah yardımcınız olsun çok zor bir dönem. Benim bebeğim de kolik şu an 3 aylığız sabırla geçmesini bekliyorum. Her yemekten sonra kimyon içiyorum. Karnına sıcak havlu ve bazen yarım su bardağı suyu kaynatıp bir çay kaşığı kimyon atıyorum demlendiktrn sonra tülbent ile süzüp iki çay kaşığı şeker karıştırıp iki çay kaşığı veriyorum inanılmaz işe yarıyor. Ve her emziremeden sonra mutlaka gazını çıkarın. Emzikte kurtarıcı oldu bizim için bu süreçte
Ylz0044 Hmyra06 ahh bizde koliğiz ne yapsam susturamazdım salınck kurduk uyudu deneyin Bi elektrikli süpürge sesiyle uyuyor
Aysenur3440 Hmyra06 canım bende öyleydim 3 ay 12 günlüğüz yeni yeni rahatladık sana tavsiyem yardım edecek birisi varsa 3 aya kadar ara ara yardım almanız
asiyeoguz Hmyra06 bebeğin bezini ac ayaklarından gaz çıkarır gibi havada tut biraz durun ikincak hem gazını çıkarıyor hem kaka ve çişini az da olsun Bi müddet rahatliyorlar bende aynı durumdayim
Hmyra06 GALADRiELL sizle geçende konuşmuştuk evet benim bebeğime kolik tanısı kondu çok mutsuz bir bebek sürekli çığlık çığlığa ağlıyor ıkınıyor inşallah sizinki kolik değildir çünkü çok zor hergünüm ağlayarak geçiyor
GALADRiELL Hmyra06 geçmiş olsun benim bebeğimde sürekli ağlıyor sadece memede susuyor sizinki de susuyor mu memede
NmalkoC 4 aya kadar çektim ben sonra ek gıdaya başladık 7.5 aylık suan hala geceleri sıkıştırıyor gaz bazı günler uyuyamıyor yani ne gaz ilacı ne bişey hiçbişeyin faydası yok sadece sabır
Ege_merve 6,5 aydan bildiriyorum hala gaz geçmedi, bi ara geçer gibi oldu ek gıdayla sanıyorum tekrar başladı 🥲
Hmyra06 GALADRiELL valla aynı benim kızımda sadece memede susuyor bende aç olmasa bile sıkıştıkça emziriyorum bu seferde çok kilo alırsa felan diye korkuyorum
GALADRiELL Hmyra06 gaz için neler kullanıyorsunuz peki? Banyo ederken altını değişririrken falan ağlıyor mu?
Hmyra06 GALADRiELL biogai ve sap simplex iki adet damla kullanıyoruz banyo yaparken ağlamıyor altını açana kadar da yine ağlıyor açınca biraz rahatlıyor
guleragir Nurse harveys damla kullanıyorum. Bende gaz olunca genelde onda da oluyor. Dikkat etmeye çalışıyorum
GALADRiELL Hmyra06 ben de aynılarını kullanıyorum. Benim kızım banyo yaptırırken üstünü giydirirken altını açtığımda aşırı ağlıyor hiçbir şey yapamıyorum elim ayağım birbirine dolanıyor .
Blessed GALADRiELL aynı benim de öyle. Doktor her gün yıka diyor bir görse çocuğu ağlamaktan çatlayacak gibi oluyor nasıl yıkayayım. Bi de masaj yapın diyolar da karnına dokundurmuyo ve zaten sürekli ağladığı için altını açınca yapılmıyo ki Allah yardımcımız olsun