Yeter21 Yarın 2. Ay sonunda yapılan aşıları olacağız sizler bebeklerinizde ateş huzursuzluk yaşadınız mı
ML_11 Yeter21 canım ben ayrı günlerde yapıyorlar sanıyordum 3 aşıyı aynı gün yaptılar iki bacak bir kol şeklinde ateşi en fazla 38.2 oldu dahada yükselmedi huzursuzluğuda olmadı çok şükür inşallah seninkinde de olmaz 🤲🏻
Minikkizimmm Ebru-isil Esins Asena- Kızlar bizde vurulduk ateşlenmedi. Bide doktor demistiki kolu siscek şu gibi bişe akicak korkmayın dedi. Ama hiç bişe olmadı. Sizde oldumu ? Birinden duymuştum öyle olmassa. İğneler tutmazmis bu doğrumu ?
Ebru-isil Minikkizimmm o hemen olmuyor verem aşısını diyorsanız eğer kolda iz yapanı. Hemen çıkmadı biz de de sonradan kızarıp kabuklandı sonra da düz şekilde iyileşti
Esins Minikkizimmm o ilerleyen aylarda oluyo canım hemen olmuyor kızım 6. Ayda 4.5 aylarda başladı kızarmaya içi irin olmaya falan hala öyle kabuk lu falan normal yani
Yeter21 demirmommm bcg( verem) difteri boğmaca çocuk felci karma aşı bir de pnömokok aşısı var bu ayda
Yeter21 Güncelleme olarak yazayım:) aşıdan sonra hiç kendine dokunmamizi istemedi. Kucağa alınmak istemedi ateşi en fazla 37.7 oldu ama huzursuzluğu vardi