Mavi666 Bebeğiyle yetişkin tiyatrosuna giden anneler tecrübenizi paylaşır mısınız? Bebeğim 1 yaşında uslu sosyal bir bebek acaba ona eziyet mi keyif mi verir? Ne düşünürsünüz?
Wolverine Mavi666 daha tecrübemiz olmadı oğlum 2 yaşına girecek Mart’ta ama duracağına hiç inancım yok benim. Sizde durum ne olur bilemedim
BugsBunnyy Mavi666 aliyorlar mi bilmiyorum ama bence sizede onada zorluk olabilir cunku aglayabilir tiyatroda sessizlik onemli yetiskinde.ben oglumu cok gotururum tiyatroya o cok sesli olur ama sevincli bir sesle. 2 yasindaki oglumu henuz goturmuyorum cunku huysuzlanabilir abisinede izletmeyebilir ve aglama sesi hos olmaz
Fasulye12 Mavi666 ani ses , ışık veya karanlığa nasıl tepki verirler bilmiyorum 🤷🏻♀️ üstte kalsın 🙃🌼
Wanderlust Mavi666 cocuk tiyatrosu daha uygun olur sakin de olsa cocuk icin uygun oldugunu dusunmuyorum
Mavi666 BugsBunnyy başta ilgisini çekse de sonra sıkılır die düşünüyorum ben de ama, uykusu gelse emzirerek uyuta da bilirim. Bilemedim hiç.
Mavi666 Fasulye12 bizimki uyumlu bir bebek ona güvenerek sordum ama huysuzluğu üzerindeyse havadan nem kapar tabii o gününe bağlı. Önceden bilet almam lazım tükenmek üzere çünkü.
BugsBunnyy Mavi666 bakabilecek biri varsa birakin 1 yas cunku bunu anlamaz keyif alacagi bir durum olmaz zaten almiyorda olabilirler yas siniri illa vardir
lalbg Mavi666 şahsi fikrim götürmeyin. Bebek tiyatrosu tamam ama yetişkin tiyatrosunda sıkılır, ağlar, sizi ve diğer insanları rahatsız edebilir. Bu arada bazı oyunlarda belli bi yaş sınırı var.