Arimayaa Selam kızlar🖐️ iki veya üç beden incelten korse tayt önerilerinizi bekliyorum deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim? 👍😉
Semaa2903 Arimayaa lightblackkorse aldım kalcayi diklestiriyor ve göbeği de dümdüz ediyo tavsiye ederim
Yavuz34 Kodexkorse cok güzel aldim sezeryan karnim var giydim dümdüz yapti ve cok rahat gercekten bakin instgramdan
Arimayaa Yavuz34 cok teşekkür ederim canim peki baya bi inceltiyomu görüntü olarak ve ücreti ne kadar?
Yavuz34 Emelim evet cok memnun kaldm gic rahatsiz etmiyo direk inceltiryo gercekten degiyor verdiginiz paraya
Yavuz34 Senemmm11 anlik duzeltiyor ben giydigim gibi gobegim dümdüz oldu valla cok memnunun kaldm gercekten surekl giyorum hic rahatsiz etmiyor
Kuzucukumsu Semaa2903 trendyoldan yorumları okudum da göbek kısmı katlanıyor yazmışlar sizde böyle bi sıkıntı oldu mu acaba bir de çok sıkıymış bir beden büyük alın demişler ne dersiniz
minnosunannesi06 Yavuz34 bende onu tiktokta gördüm o gun post actim ama kimse donus yapmadi almak istwdim ama güvenmedim kapida odemede varmis
Yavuz34 minnosunannesi06 ben cok memnun kaldm tiktokda gorup aldm.bende tereddüt ettim ama gercekten verdigim paraya degiyor
minnosunannesi06 Yavuz34 bende tiktokta bende gordum siparsi vercektim tereddit edipte almadim ama alicam ne kadar bir fayda oldu mesela