Cly01 Kızlar kanguru kullanan var mı memnun musunuz bacak gelişimini olumsuz etkiler mi Bi de kaç aylıkken kullanmaya başladınız olumlu olumsuz öneri bekliyorum 🤗
Ayca77 Cly01 babyjörn’ün kangurusunu kullanıyorum çok memnunum☺️ 3 Buçuk aylıktan itibaren başladık kullanmaya, şu an 4aylık oldu, kızımda çok seviyor, kangurudayken etrafı toparlıyorum, o da meraklı gözlerle bakıyor 😁
ilosasell Cly01 Solomonbaby kullandık kış geldiği için şuan kullanmıyoruz yaza da büyümüş olacak zaten ama memnunduk doğumdan itibaren kullanılabilen her yöne olanı tercih ettik gayet kullanışlı ve rahattı tavsiye ederim ☺️
42Eylul07 Cly01 biz alcaktik pazar gunu gittik baktik denedik e bebekde ama satici kiz 9 aydan sonra drlar onermiyor bacak gelisimi icin dedi Cok da gerek duymadik o zaman dedi almayalim 4 ay icin
Cly01 Ayca77 ne kadar süre kanguru da kalıyor mesela bende ev işlerimi yaparım diye düşünüyorum ama bebeğim daha 1 bucuk aylık çok mu erken
Ayca77 Cly01 uyuyana kadar kalıyor kanguruda uyuyunca beşiğine yatırıyorum☺️ daha çok küçük annesi, ev işlerini düşünme, bende o zamanda hiç bişey yapmadım desem yeridir 🤷🏼♀️
Seymanb61 Cly01 ben boroosh baby marka kullanıyorum oldukça memnunun zaten bebeklerin gelişimine göre tasarlanmış bacak aralığını falan ayarlayabiliyorsunuz tavsiye ederim
tazeannee_ Cly01 kullanıyorum memnunum 🌸 ben mamadus heryöne kanguru aldım yenidoğan aparatlı 2 aylıktı kullanmaya başladığımda 🥰