Fasukunanasi Merhabalar herkese, bebişe 4moms almayi dusunuyorum kullananlar yorum yapabilir mi? Memnun musunuz, kaç ay kullandiniz, verilen paraya deger mi, kullanisli mi bebekler seviyor mu bu aleti? 💜💜
Mjd1 Fasukunanasi aslında kullanır bir ürün ama o kadar parayı bence hak etmiyor bana hediye geldi hala da kullanıyorum 5 aylık kızım ama olmazsa olmaz bir ürün degil 2. Çocuk düşünürsem babybjörn alırım en azından her yere taşınıyor
fernweh Fasukunanasi ben çok severek aldım ortalama bi 4.5 ay kadar kullandım oğlum dönmeye başlayınca bıraktık ama ilk zamanlar elim kolum olmuştu gerçekten
Limonlusu Fasukunanasi çok elzem değil verilen paraya değmez bence. Bir arkadaşım vermişti bana 5. Aydan sonra hiç binemedi çocuk zaten sürekli de orda durmuyor çocuklar
Slyshn Fasukunanasi amcası hediye aldı bebegime inan hiç ama hiç onunla uyumadı puset gibi içine koydum sadece zaten 4 aylık dönmeye başlayınca onun üstünden de dönmeye çalışıyordu durmak istemiyordu yani hiç kullanamadık desem yeridir kendim para versem çok üzülürdüm gerçekten ben de görümceme verdim çocugu doğunca onunki mesela mışıl mışıl uyuyor takıyor emziği oh mis saatlerce üstünde mum gibi duruyor bence bebekten bebege değişiyor sakin bir bebekse sevecektir
Fasukunanasi Mjd1 babybjörn otomatik olmadigi icin kafami karistiriyor acikcasi. Internette 4momsa bebegi koyup islerini yapan anneler goruyorum cocugu oyalamak icin iyi bir secenek olabilir diye dusunuyorum acikcasi 😁
Mjd1 Fasukunanasi o çok uzun sürmüyor malesef koysan bile bir süre sonra tek kaldıkları İçin sıkılıyorlar
Fasukunanasi fernweh 4 5 ay icin 5bin tl verilir mi karar veremiyorum hic, bir yandan olacaksa en iyisi olsun istiyorum diger yandan kullanim suresi cok az geliyor sanirim kimse 8 9 ay kullanamiyor
Fasukunanasi Limonlusu sanirim herkes kisa sureli kullaniyor hic 8 9 ay kullandim diyenini duymadim henuz 😔
fernweh Fasukunanasi bana hediye gelmişti eğer hediye gelmese daha uygun bişey alırdım, çünkü çocuklar dönmeye başlayınca durduramıyorsunuz zaten 6 aydna sonra mama sandalyesi devreye giriyor daha uygun bişey alabilirsiniz ama anakucağı sart bana göre
ilyestaa Fasukunanasi 8-9 ay da kullanamaz bebek. En fazla 5.5 ay kullanabilirsiniz. Şahsen biz 4 .5 ayligiz artık dönmeye başladığı için kullanamiyoruz
Divayorgun Fasukunanasi babybjörn öneririm bebek hareket ettikçe sallanıyor. İleri geri kendi keşfedince oynayabiliyor
Keskeuyusamm 4.ayına kadar kullandı maks. Sonra sattım. Açıkçası bilseydim daha uygun bir ürün alırdım
Themia Fasukunanasi bende de var ancak çok elzem değil muadil birşey alın. Ona verilen paraya yazık bence benim kızım hiç öyle rahat durmadı. Zaten 4. Aydan sonra üzerine koy git yapamadım kızım dönmeye va başladı birkeresinde elindeki oyuncağı düşürüp sarkmaya falan kalktı ki son dakika farkettim
GunesliHayat Fasukunanasi kızım 9 kilo olanankadar kullandım,baktım en son kırılıp elimizde kalacak normal salıncak almak zorunda kaldım 😂 çok güzel ve çok kullanışlı bir şey bence.
HelensMom Fasukunanasi benim bebeğim 4aylık. Biz aldığımızda 3000tl idi şuan biraz fiyatı artmış bu fiyatla alır mıydım bilemiyorum ancak 4moms sayesinde yemek yapıp yiyordum bir dönem. Benim bebeğimi epey oyaladı. Hep aynı şeyle oyalanmıyor bebişler çabuk sıkılıyor. Bir dönem oyun halısında oyalanıyordu ondan sıkıldı 4moms a geçti. Yaklaşık 1,5aydır 4moms sayesinde oturup bir kahve içebiliyorum en azından. Bu yüzden maddi durumunuz uygunsa ben öneriyorum
sadeturkvatandasi Fasukunanasi biz yenidoğduğunda koyduk hiç sevmedi 1 ay falan uğraştım sevsin diye yok koyunca ağladı. Bende babybjörn aldım iyiki almışım her yere taşıyorum ve bebeğim çok sevdi kardeşim kullanıyordu onun bebeği de çok seviyor