Takashayaz Bebeğimin yüzü temas yanışıyla yandı. Başına gelen varsa bir şey sormak istiyorum, yardım edebilir misiniz?
27esmer Takashayaz Çok geçmiş olsun canım doktora gidin veya imkan yoksa eczacıya söyleyin uygun kremleri verirler iz kalmaz
Egemen16 Takashayaz kantoron yağı yanık izlerine iyi geliyor diye duymuştum başr araştırıp alın sürün bence yüzünde iz kalmasın yavrunun birde domuz yağı iyi geliyor ben küçükken ayağım yanmıştı baya derindi annem domuz yağı sürerdi ordan hatırlıyorum geçmiş olsun
Takashayaz Yica olay olalı bir ay oldu gittik ama iyilesir dediler 10 gün önce bir haftaya diye. Hala yüzü kızarık iz kalır mı diye korkuyorum. Başına böyle bir şey gelen varsa ne kadar sürede iyileşti diye soracaktim
Yica Takashayaz ay çok geçmiş olsun. Benim kardeşimin de başına gelmişti 2 yaşındayken ama onunki çok ciddiydi. Bilemeyecem o yüzden. İnşallah kalmaz 💞
uyanancirkin Takashayaz 2 yaşındayken sıcak tava değmişti yanağına ve çok kötü yara olmuştu. Eczaneden yanık kremi alıp sürekli sürmüştüm. Bi süre sonra kızarıklık kaldı ama oda geçti belli bi süre sonra. Şuan 4 yaşında ve hiç iz yok içiniz rahat olsun geçiyor ☺️☺️☺️
mummy Takashayaz başıma gelmedi ama iz kalmaması için kantoran yağını öneriyorlar siz yine de Dr a danışın
Takashayaz uyanancirkin ya içimi o kadar rahatlattinizki. Maşallah ne kadar da güzel bir kızınız var. İnanın bir aydır ilk defa bu gece gerçekten bir uyku cekecegim sayenizde. Bizim 2. Derece yanık sizinki kaçtı?
Takashayaz uyanancirkin bu arada bizimki de sıcak tavayı ocaktan tuttuğu gibi yüzüne yapıştırdı benzer şeyleri yaşamısız
Takashayaz mummy öyle bir yerde yasiyorumki imkanlar çok kısıtlı. Yanık merkezine götürdük merkezde. Esim asker surekli izin alamıyor. 2. Gidişimiz daha gelmenize gerek yok kremi sürmeye devam et kantaron yağı için daha erken dediler ama ne zaman sürmem gerekiyor bilmiyorum
uyanancirkin Takashayaz valla canım hiç bilmiyorum doktora gitmedik eczacıda söylememişti birşey ama başta soyuldu sonra çok uğraştı kopardı aşırı kanattı bi tık derin yara oldu. Sürekli kremledim. Akşam uyutunca bolca sürüp kapattım üstünü silinmesin diye ama zorlu bi süreçti çünkü eli hep yanağındaydı. Neyseki geçiyor çok şükür 😅😅
mummy Takashayaz sizi çok iyi anlıyorum aynı durumdayiz Dr yok hiçbir şey yok yanlış bilgi de vermek istemiyorum çok geçmiş olsun
uyanancirkin Takashayaz amiin inşallah geçer Allahın izniyle daha taze derileri toparlıyorlar hemen 😅😍