asiyeoguz 1 buçuk aylık bebeğim var anne sütü ile besliyorum kabız olduğu için kakasini çok zor yapıyor ne yapmam lazım çok ağlıyor bilgisi olan lütfen yazsin
Betlcelik asiyeoguz Cay kaşığı zeytinyağı ver zeytinyağı bebe yağı falan karnına masaj yap bisiklet hareketi yaptır karnı çok mu sert ? Ağrı sızı yoksa endişe etme
mehmel54 asiyeoguz zeytinyağı ile poposuna masaj yapabilirsin bisiklet hareketleri yapabilirsin mama veriyorsan mamasının içine 1 cay kasigi zeytinyagi koyabilirsin
Bktmrt Büyük ihtimalle kabız değildir gazı vardır anne sütü alınca kabız olmuyorlar kakalarını 7 güne kadar yapmamaları doğal gaz damlası ve probiyotik kullanabilirsiniz
asiyeoguz Kıpkırmızı oluyor tüm masajları yapıyorum probiyotik veriyorum zeytinyağı da verdim ama nafile sabah kakası baya sertti Betlcelik Bktmrt
Beybiboy asiyeoguz banyo ılık duş sonra karnına bagirsaklarin çalışma yönü saat yönüdur masaj hakiki zeytinyağı ile yapıyordum ben zeytinyağı verebilirsiniz biraz gazı var ise gazını farklı pozisyonlarda da çıkartabilirsiniz.
Gizyavuz asiyeoguz lavman ve zeytinyagi denedim nafile .. en iyisi cennwt hurmasi ye hemen kaka yapar. Hizli cozumm hemen dene