Wanderlust Hnm44 ben 4 tane falan aldirdim estetik cerrahi yapti 2sini diger 2sini genel cerrah yapmisti iz kalmadi
Tugcece Hnm44 eşim aldırmıştı devlet hasretinde dikil izi var sırtında olduğu için çok belirgin degil
Yica Hnm44 ben aldırdım ama baya önce. Biraz iz kaldı ama zaten gözükmeyen bir yerde sorun dgeil birde doktorum çok yaşlıydı
Hnm44 irva uyusturuyorlar degilmi . Kaç gün sürdü iyileşmesi . Bide emzirirken aldırmak sorun yaratır mı . Çok soru sordum kusura bakmayın kafayı taktım kendime bu aralarda ondan soruyorum
Hnm44 Wanderlust kaç gün sürdü iyileşmesi bide benleriniz küçükmüydü benimkiler küçükte biraz ama yüzümün tam ortasında beni rahatsız ediyor
irva Hnm44 Evet uyuşturuyorlar canım çok basit zaten.1 hafta bile sürmedi iyileşmesi benim de küçüktü.Emzirirken aldırmak durumunu bilmiyorum ama plastik cerrahına randevu alıp detaylı bilgi alabilirsin istersen.
ErdemGokbey Tazemomyyyy Bunu bende merak ediyorum bebeğimin alnında leke tarzında açık kahve ben var 3 yaş öncesi alınmıyormuş gerçi ama tamamen gider mi iz kalır mı
Kizimmmmm Hnm44 ben de çok istiyorum aldırmayı. Çok araştırmıştım bir ara. Ölümle sonuçlanan benler var. Ama hala çok istiyorum aldırmayı
agit Hnm44 ben aldırdım yuzumdeydi once uyusturdular sonra alıp dikis attılar iz kaldı bi kac sene sonrada yine yuzumde olan iki benimi ilacla sildirdim bi erkek kuaföründe ilactan sonra kuruyup dustu iz kalmadı 🙄