Ozgenur45 Kızlar bebeğim artık aptamil içmiyor sütümde çok yok zaten bana mama önerisinde bulunur musunuz Hipp veya bebelac düşünüyorum hangisi gelişimine iyi olur kilosuna katkı sağlar yazarsanız çok sevinirim
Tgba09 Ozgenur45 merhaba canım benim kızımda ilk başlarda aptamil pronutra içiyordu fakat çok içmiyordu hani istemedi onu hiç bebelac içiyor şuan bebelac gold ve çok memnunuz açıkçası ama bu bebekten bebeğe göre de değişir tabi bilemiyorum
MuhammedAmine Ozgenur45 hipp çok güzel bir mama kabızlık gaz yapmıyor fakat benim oğlumun kilo alımı durdu iştahlı olmayan bebek bu mama ile doymadı bu sebeple bebelac gold a geçtik doktorumunuz tavsiyesi ile daha iyi kiloda aldı
Salmanc Ozgenur45 doktor bize hipp veya sma önermişti ama hipp aldm iki kere içti sonra reddetti aptamile devam ediyorız
Arzumurat Ozgenur45 hipp gaz ve kabızlık yapmıyor ama bebeğimi doyurmadı kilo alımı olmadı bebelac gold kullanıyorum memnunum tavsiye ederim ama her bebekte değişiyor deneyerek daha iyi olur senin için
Ozgenur45 Hacerr7 aynen canım artık nefret etti aptamilden diyebilirim ağlıyor içtiğinde kusuyor başlarda seviyordu değiştirmemin sebebi de bu zaten
Betul34 Ozgenur45 ben bebelac gold kullanıyorum şuan kilo alımı güzel ve tok tutuyor hipp compiotic almayı düşünüyordum Bi ara bende sindirimi kolay olduğu için sanırım tok tutmuyormuş fazla yani başla bilgim yok hipp hakkında 😊😇