Vira Hadi anneler, bir anneyi en iyi başka bir anne anlar. LİNA sma hastası. Sadece 10 aylık. 2 aylıkken tanı konmuş. Şu anda %30 kampanyası. LİNA yazıp 2498 e mesaj atarak 10 tl bağışta bulunabilirsiniz.
Vira https://www.instagram.com/reel/CZbU_mvFvzA/?utm_medium=copy_link instagram adresini takip edin. İnanın kayıtsız kalamıyorsunuz. Ben LİNA gibi 4 bebeği takip ediyorum. Ve onlara bağış yapıyorum. Her ay kontör yüklerken fazladan yüklüyorum bağışlıyorum. Eşim maaş aldığında ve dolap uygulasından bir şeyler sattığımda hemen bağış yapıyorum. Sizde destek olun o kadar iyi hissettiriyor ki onlar için bir şeyler yapmak.
Vira Sma hastası Defne Işıkdere bebeği de takip edip bağış yapıyorum. Ve o bebek çok kısa sürede bir sıçrayış yaptı neredeyse %60 a ulaştı. LİNA da aynı sıçrayışı yaparsa gerisi daha çabuk gelecektir. Desteğinize ihtiyaçları var.
Vira LİNA ve diğerleri bizim çocuğumuz olabilirdi. Lütfen bir çay parası, kahve parası, bir bisküvi parasını ayırın. LİNA yazıp 2498 e mesaj atın. Her SMS 10 tl.