gozdekrks CananTaha bebek ne kadar sürede relaktaza yanıt verir acaba ben kendi sutumde relaktaz damlattim ama mamaya koymadım alerjik mama.diye
CananTaha gozdekrks bebek damlaya kısa sürede karşılık verdi. Bağırsakları emilim yapınca rahatladı ishali ve Kusması durdu en önemlisi orda farkettim işe yaradığını
CananTaha gozdekrks bebeğim emdikten sonra rahatsızlanıyordu kakada sürekli ishal gibiydi günde 7-8 kez kaka yapıyordu kilo alımı azdı . Doktorum yazdı mamayı bebelac lf isminde. memorial ataşehirde çocuk gastroenterolog Ayşe Selimoğlu doktorum tavsiye ederim
CananTaha gozdekrks ben şuan wee baby kullanıyorum nedense bir tek onu tuttu sanırım dar başlıklı olduğu için yoğun akışlı bi de
gozdekrks CananTaha anladim ya doktor bizde de laktozdan suphelendi bana süt ürünü diyeti verdi ve relaktaz yazdı da alerji mi laktoz mu bilmiyorum bende
CananTaha gozdekrks kakada kan görmüşsen alerjiden şüphelenmiştir ama gaz sancısı ishal mide krampları kusma bu tarz belirtiler laktoz toleransı diyorlar velhasıl ikisi de zor yani bebek ağzı da dili de yok anlatamıyor ne zaman biteceği de meçhul
CananTaha gozdekrks ishal o zaman fışkırır tarzdaysa o rahatsız ediyor işte bebişi , geçmeyen pişikleri var mı
gozdekrks CananTaha 1 kere kanli kaka oldu sadece bir daha hiç olmadı oda çok küçük nokta şeklinde sizde oldu mu hiç ☹ sormayın çok üzülüyorum surekli midesi bulanıyor gibi bu alerjik mama yiyince oguruyor sanki 🤢 anlamıyoruz da hallerini iste..
gozdekrks CananTaha daha 50 günlük pisliği yok ama makatta çatlak oldu sulu kaka hatta bitiminde bildiğiniz jel gibi su geliyor ☹🤢 ama bizimki gunde1 kere yapiyo oda mosmor oluyor sulu
CananTaha gozdekrks mamanın tadını sevmediyse öğürmüştür ya canım benimm😔bizde olmadı ama sizde devamı gelmediyse demek ki mama işe yaradıı, mamayı değiştirin doktorunuzdan isteyip sonuçta aynı türde türlü türlü mamalar var
CananTaha gozdekrks sulu tazyikli geldiği için kaka çıkışı makatı zorlar , ve kaka yaparken çıkaramayan ama çıkartırken de zorlayan bebekte morarır , rabbim Şafii ismiyle şifa versin tüm bebeklere inşallah
Ogretmen_anneeee Seydasya peki birşey soracağım . Bebeğimin besin alerjisi olup olmadığını nasıl anlarım ?
Yasineriminannesi Seydasya bizimmki. Gorurtulu kaka mukus yeşil kaka günde yaklaşık on defa. Yüzümde kızarıklık ishal ilaci verdi bide süt ürünleri diyetine koydu iyi oldu eskiye döndü biraz ama 3gundur yine aynı şekilde ama az kaka mukus hala devam ediyor fark ettim ki başka yediğim biseyden yine alerji oldu ama ne çözemiyorum da
Hmyraa pinkooo_02 canim firindan aldigin ekmegi yeme…ben migrostan vegan ekmek aliyorum muhtemelen ondan düzelmiyor