Nuraylarin Selam kizlar 6aylik kizim var ek gidaya baslafik bir cok meyveyi 3gun kuraliyla tatdirdim simdi tatile gidicez acamba diyorum yanima hipp kavanoz mama alsam mi hic vermedim ama siz kullandiniz mi organik diyor ama bi meyve kavanozda kararmadan nasil durur onu dusunup veresim gelmoyor
ayseerkan Nuraylarin ben de ek gıdaya yeni başladım. Bir kere erik püresinden verdim. Çok severek de yedi. Arada alıp diğerlerinden de tattırmayı düşünüyorum.
Alpmerve Nuraylarin sebzeli pureleri var ağırlıklı ondan ver canım Meyvenin tadı tatlı olduğu için sebzeyi istemiyor ileri zamanlarda zor bela yiyo Benimki sebzeyi 2sebze 1 meyve Şu anda yaz mevsimindesin meyveyi kendin yap vaktin varsa eğer Ben çalışan biriyim vakit bulduğum anda 4 kavanoz çıkacak şekilde yapiyorm 1 kavonozu yediriyorm hemen kalan 3kavanoz 3 gün dolapta durabilir bozulmuyor Hipp gerçekten çok kaliteli bir ürün diğerlerine bakarak kavanoz ömrü kısa Bide vakumlama yöntemi var o yüzden bozulmuyor
Kartal_Meltem Nuraylarin içinde illakı katkı maddesı vardır nasıl dururki.cam rendenız varsa cok pratık oluyor.bana kalırsa vermeyın
Gecesmom 11 aylık oğlum, ek gıdaya geçtiğimizden beri dışarıda, tatilde orada burada zor durumların kurtarıcısı 👍🏼 Organik oluşu katkısız oluşu içim rahat oğlum severek yiyor