H5957ysl Merhaba hanımlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz kaçıncı ayda başlanmalı benim bebeğim gayet kendini kontrol edebiliyor ama zararlı olduğuda söyleniyor kararsız kaldım
Bebegimm1 H5957ysl ben almadim acikcasi gerek duymadim boyle bi yaziya denk gelmistim paylasmak istedim almadigim içinde pişman olmadim
BuzluKahve H5957ysl burada post açıp kararsızım diyen herkes yürüteç kullanıyor😅 Zararları yazıldığı halde. O yüzden ben artık hiç boşa yazmıyorum. Güle güle kullanın.
Elifeliscaglar Ben oğlumda kullanmıştım yürüteç 10 yıl önce ama artık düşünmüyorum kızıma onun yerine yürüme arkadaşı alacağım
Meliss07 Ben 5. Aydan itibaren ara ara oturtmaya başladım şuan 6 aylık yurutecte olmayı seviyor ara ara koyuyorum zararını görmedim henüz doktorum çok tavsiye etmiyorum ama uzun süre kalmamak şartı ile koyabilirsiniz dedi
Tombiktos Meliss07 ne kadar sürede yürüteçte hareket etmeye başladı peki. Bende bu aralar koyuyorum 5 gün sonra 7 aylık olacak ama hiç hareket ettirmiyo bacaklarını ne zaman ettirir acaba.
birmelekannesiiio H5957ysl ben aldım 5bucuk aylıkken 2 ay kullandık binmek istemedi çok şimdi emekliyor zaten Eğer huysuz değilse hiç alma ben hiç durmuyo diye almıştım koyup iş yaparım diye ama yürüteç kullanmayı bıraktıktan sonra emeklemeye başladı
yuhumgeliy H5957ysl şu an yürüteç zararlı diyorlar ama eskiden hep kullanılıyordu bende kullanmayı düşünüyorum , yürütenler 4 aylıktan sonra kullanıma uygundur arkadaşımın bebeği 4 aylık koyuyor şu an
Katun yuhumgeliy eskiler bilinçli değildi ki🤷♀️yani hasbalkader çocuk büyütmüşler. Bu konularda eskileri değilde uzmanları dinlemek lazım☺
MiraceaLones H5957ysl bu konuda baya okuyup araştırdım hala da devam ediyorum sadece uzmanların fikirlerini dikkate alıyorum ve genel kanı zararlı olduğu yönünde. Yurutec yerine yürüme arkadaşı diye geçen tutunarak destek alabileceği tekerlekli oyuncaklara yonelmenizi tavsiye ederim