Annemkuzum12 doğduğu anda öğrendim O da nasıl oldu biliyor musun Ben peynir yiyordum daha sonra emzirdiğim için çocuğun kulak arkası karın bölgesi yüzü kızarıklıklar oluştu bundan ötürü geçer dedim geçmedi daha sonra alerji immünoloji özel olarak götürdüm doktora bir süre diyet uyguladık yaklaşık bir buçuk yıl sürdü şu an 22 aylık oğlum 17-18 aylıkken bitti Süt ve süt ürünleri O da şu şekilde oldu ilk etapta deri testinde çıkmadı kan tahlili verdik Kan tahlilinde çıktı daha sonra doktorumuz bizi çağırdı tekrar kontrol için gittik ilk etapta bizden fırında sütlaç istedi yanına da ev yapımı yoğurt ilk bir kaşık verdik 10 dakika bekledik iki kaşık verdik tekrar 10 dakika bekledik 5 kaşık 10 kaşık 20 kaşık derken süt saçını yarısını tamamladık daha sonra yarım saat bekledik yarım saat bekledikten sonra bir şey olmadı doktorumuz gelip baktı Şimdi de yoğurdu aynı Tabii Bunların hepsi hastanede oldu yoğurdu da yedirdik onu da Bayağı bir bekledik herhangi bir sorun oluşmadı Böylelikle doktorumuz artık böylelikle açmış olduk sut ve süt ürünleri ama yumurta henuz devam ediyor veremiyorum ne yazikki