marimon Arkadaşlar 19 aylık bir kızım var neredeyse iki haftadır uykusu olmasına rağmen çok çok direniyor bazen ağlıyor kalkmak istiyor ama uykudan yürüyemiyor bile bazende mesela bu geceki gibi sürekli konuşuyor gözleri kapalı ama uyumamak için kendi kendine konuşuyor hiç böyle yapmazdı uykusu gelince anında uyurdu. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı?
buselidunya marimon Merhaba. 14 aylık kızım, biz de aylardır aynı durumdayız. Uykuya direnme, gece defalarca uyanma, uyanınca da bariz ayılma, oyun isteme, iki saat oyalanma veya iki saat ayakta sallanma derken her gecemiz aynı böyle geçiyor 🥲
marimon buselidunya gece çok uyanma oyun isteme bizde zaten vardı ama uykusu gelince hiç direnmez uyurdu ama şimdi gözleri kapalı bana direniyor o zaman da çok yoruluyorum çünkü uyusun da ben de uyuyayım diye bekliyorum
marimon buselidunya aslında çıkarıyor kanin dişleri geliyor şu an uykuları da kısaldı belki de diştir gerçekten
buselidunya marimon ben de yeni farkettim mesela, kızım azı dişlerini çıkarıyormuş ve azı dişleri gerçekten çocukları mahvediyor ya.
marimon buselidunya benim kızımın en başından beri gece uykusu problem bir de diş olunca valla delirmeme az kaldı
buselidunya marimon hepsi geçici kendinizi böyle teselli edin bende öyle yapıyorum, çünkü elimizden bişey gelmiyor başka. Sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
marimon buselidunya kesinlikle sevgileri olmasa o güzel gülüşleri olmasa çok zor valla ama sağlık olsun dediğiniz gibi😊