Alnalprdha 4 aylık bebeğim 29 ocakta yaptı kakasını ve biraz da bugün yaptı ama az yaptığı biraz huysuz ne yapacagimi bilemedim mama ve emme gidiyoruz tavsiyeniz nedir
Betul-1 Alnalprdha zeytin yağını sade olarak içirmeyin burada bir post görmüştüm bir annemiz paylaşmıştı bebeğinin boğazına yakmış tıkanmıştı yapısı dolayısıyla mutlaka mamaya karıştırıp verin
MiraceaLones Alnalprdha lütfen doktora götürün. Nurdan alacağınız tavsiyeler o annelerin çocuklarında ise yaramış olabilir ama sizin yavrunuzun başka bir problemi varsa geç kalmayın çözümü için.
A_y_d Alnalprdha anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilir ancak mama alan bebekler her gün yapmalı. Bebeğiniz ne kadar anne sütü ne kadar mama alıyor? Mamayı doktor kontrolünde mi veriyorsunuz?
asellinaaa21 mamasına tatlı kaşığı kadar zeytınyagı dok ve poposunu kulak cubuguna zeytınyagı batr uyar buyuk ıhtımal kakası ıcerde kurumustr yaparken acdgı ıcın huzursuzlanydr
Alnalprdha asellinaaa21 yaa 😔 öyle yapayım o zaman inşallah hemen etki gösterir çok kötü oldu çocuk çok sağolun
NaimeYilmaz Alnalprdha Poposunu uyarmanızı önermem bu olumsuz bir alışkanlık kazandırır. Sızma soğuk sıkın zeytinyağı içirin 1 çay kaşığı. Mamasına da ekleyebilirsiniz. Faydası olacaktır🙏 Günde 3-4 kere verebilirsiniz.
asellinaaa21 Alnalprdha ben ıkı aylıktn berı cekıyorum o sıkıntyı 6 ay btecek hla dewam hle ek gıdaya bşldık dha kotu oldu bnde artık şırıngaya yag cekıp poposuna akıtıyorum ıcını yumştsın dye
Alnalprdha A_y_d şöyle soyleyeyim günde en fazla 2 kere veriyorum sütümün yeterliliğine göre bazen hiç geçen sefer de uzun süre sonra yaptı yani rahat 3 aydır hep böyle biz doğduğundan beri mama kullanıyoruz azaltmaya başladık
A_y_d Alnalprdha doktor kontrolünde mama azaltıyorsanız buna doktorunuz ile çare bulun lütfen. Bu konu önemli. Beslenme kısmında sıkıntı olabilir.
babyfaceee NaimeYilmaz hergun mu verdiniz. Mama meme devam ediyoruz bizde bazen çok ikiniyo geçen fitil verdim ,6 gün Kaka yapmadı kabız olmak üzereydi 🥺
Alnalprdha Hamza5353 şöyle emiyor hep bazen yetmiyor ağlaması başlıyor bakıyorum hala susmuyor emiyor o zaman mama veriyorum günde en fazla 2 kere veriyorum ama bugün randevu aldım