Durdudilerrr Kızlar 8 aylik olduk dr a gidecem ama gtmeden size de sorm dedim. 7. Ayda Kahvaltıya geçtik 8. Ayda öğün artarak mi gdecek? Yani 2 ana 1 ara öğündu şimdi düzen ne olacak??
Yusra34 Durdudilerrr 1 yasıındaki kıızım 3 ana öğün yiyor hala. Aralar yok bizde meyve yemiyor cunku. Bence suan için beslenmesi iyi. Geri kalan zamanalrda devam sütü mü?
Belissimo Durdudilerrr benim kızım 9,5 aylık kahvaltı çorba yoğurt ve meyve yiyor bütün gün boyunca kalan sürede mama. 7 aylık civarında da böyleydi sadece çorba yerine sebze püreleri veriyordum
NiDaAli_o Yusra34 merhaba benim bebeğim de bu ara hiç birşey yemiyor 9 aylık olacak çok kötü hissediyorum yumurta yerdi sabahları yok artık yemiyor çorba yemiyor sadece emdiğiyle kalıyor
Durdudilerrr Yusra34 anne sütü alıyor günde 1 ya da 2 kez 60 cc mama içio. Sabah kahvaltı akşamüstü sebze puresi ya da çorba ama koyu kıvamda veriorm onu da püre gbi. Meyve veya yoğurt gece yatmadan da kaşık mamasi veriorm. Eklenecek bi öğün yok öyleyse dmi?
Durdudilerrr NiDaAli_o yumurta ağır geliyor olabilr bwn kestim yumurtayı kızarıklık olusuo yiyince haftada 1 veriorm yumurta
Ryhndnmz NiDaAli_o 7 ayımıza girdik bizimkide hiç bi ek gıdayıkabul etmiyor milletin ki maşallah kase kase yiyor benmi alıştırmadım diye bende çok üzülüyorum
Durdudilerrr Belissimo sanırım yediği şeyler artıyor et tavuk kıyma ya da farklı sebzeler gbi. Öğün artışı yok anladığım kadariyla
AlyaBaby Benım kızımda 8.5 aylık hiç bişe yemıyor az biraz yoğurt seviyor bide armut 🤭 gerisi meme ve mama öncelik