Sabihaky74 Hanımlar elime geçen paralarımı biriktirmek için bankadan hesap açtırmaya karar verdim malum evde suran para harcanıyor. Hangi bankadan ne diye açtıracağımı bilmiyorum 🤷♀️ altın hesabı falan açılıyormuş bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
lalbg Sabihaky74 internet bankacılığı kullanıyorsanız kendiniz açabilirsiniz. Euro, dolar veya altın olarak seçenekler var. Ben euro açtım. Azıcık elime geçeni bile oraya atıyorum☺️
Emelsdk Sabihaky74 altın hesabı açabilirsiniz kuvettürk bankasında. Para olarak biriktirmek kazandırmaz benim fikrimce.
herseySeninleguzel11 Sabihaky74 Kuveytturk bankasında altın hesabı açarsanız atm den de altın olarak çekebiliyorsunuz. Görüntülü görüşme ile de bankaya gitmeden aciliyor
[silindi] Sabihaky74 enpara kullanıyorum kapıya kadar geliyorlar imza almak için banka sube derdim kart aidatı yok mobil uygulaması var atm 10.000 e kadar nakit çekim serbest simdi artmış olabilir. Yüklü para yada şube kullanmak isterseniz tüm finansbank şubeleri hizmet veriyor
Ahsenimveben Sabihaky74 kuveyt türk hesap açmada kart ücreti ve aidat istemiyor hemen kartı veriyorlar altın hesabı falan da int. Başkanlığından yaoabilirsin
tugbahy6 Ahsenimveben bende bunu sorucaktım sağolun bankaya gidip kart çıkartcaz önce dimi altın hesabında para kesiyor baya diyorlar vergi kesiyorlarmış öyle mi