Duygu-66-Tumer Slm kızlar. Bay bay night damla sadece Gecemi uykuya geçişte verilmeli, yoksa gündüz de uykuya geçişte verebilir miyiz?
Ogulcan Duygu-66-Tumer canım genelde uyku düzeni oluşturmak için kullanıldığı için gece gündüz uyumuyorsa belirli bi düzende ona göre uygulayıp verebilirsin
Mutlubebis Duygu-66-Tumer biz de benzer bir damla kullandık. Doktor gündüz uykusunda vermene gerek yok gece uykusundan önce vermen yeterli demişti.
Tazecikanne Duygu-66-Tumer ben gece veriyorum sadece canım ama 2 gecedir yine sıkıntı yaşıyoruz uyurken sıkıntı yok ama gece kalkıyo saatlerce uğraşıyorum uyusun diye
YigitEfeninAnnesii Mutlubebis ya benimde bebeğimin gündüz uykuları iyi ama gece çocuğa anlamsız bi enerji geliyor bazen alıp vermeyi düşünüyorum 7 buçuk aylık ama bilemiyorum ya zarar vermez mi acaba 🥺 1 buçuk aydır böyleyiz imanım gevredi artık
Mutlubebis YigitEfeninAnnesii bize faydası olmadı. Doktor 3 haftadan fazla kullanma demişti zaten, düzenli kullandım ama fayda etmedi.
YigitEfeninAnnesii Mutlubebis bazılar diyor bizde etkili oldu bazısı da sizin gibi etki göstermemiş kesin benimkinde de etki göstermez 🥺