Duha_iklil Merhaba hanımlar sizden Öner’i destek hepsini istiyorum benim bebeğim 3ay10 günlük ve kesinlikle meme emmiyor sütüm azaldı 10 ml anca çıkıyor ve mama içiyor sürekli ben emme alışkanlığını nasıl kazandırabilirim yardımcı olurmusunuz çok üzülüyorum 🥺
minikoglusdoga Duha_iklil aynı durumdaydım bunca zamandır hep sağdım, hiç emmedi... en son artık gün içinde sadece bir kez o da 30 ml çıkmaya başlamıştı 3-4 gün önce kestim süt vermeyi
Gizemciik Duha_iklil canım dogum yapalı 13 gun oldu enfeksıyon oldugu ıcın dogdugunda hemen meme verdırmedı doktorlar surekli mama verdim. Suan almıyor gogsumu alıncada 2 kere cekıp bırakıyor 😢
Deletedmom378 Duha_iklil elense bile sütünü sağ sen makina falan bir şey al çabuk annesi emmiyor diye de denememezlik etme arada da olsa ver benim bebeğim doğduğu andan beri beni emmiyor süt sağıyorum sütüm azalıyor mu kaygısına kapılma sakın o da sütü azaltıyor yoğurdun üzerine çörek otu atıp ye tahin pekmez ye bolca su iç günde 4 litre kadar
Minikbereninannesi minikoglusdoga hiç mi emmedi. Yoksa emdi bir süre öyle mi meme almayınca sağmaya başladınız. Ben 2 aydır sağıyorum emmiyor hiçbir şekilde de 3 saatte bir sağıyorum.
minikoglusdoga Minikbereninannesi bir ay erken doğdu, hiç emmedi. Çene kasları kuvvetli değildir ondan ememiyodur dediler. Hiç emmedi gibi birşey... hep sağdım