Busra_ture1011 Bu postu kardeşim için açtım Çeyizine süpürge alıcak dyson şarjlı süpürge istiyor fakat fiyatlar 5000 den aşagı değil başka bir seçenek arnica tesla premium kablolu bir süpürge. Sizce hangisini almalı alan kullanan var mı yada memnun kaldığınız başka bir model var mı inanın beynimiz yandı 🥳
Reyna Busra_ture1011 valla kendini zorlayabiliyorsa zorlasın dyson alsın. ben v11 aldım yaklaşık 6 ay önce bundan önce kullandıklarım süpürge değilmiş.
Tatlican Busra_ture1011 Bence robot supurge alsin çünkü genelde erkekler onu huzuli gördügu icin almak istemiyorlar.Normal süpurge makinesini evlenince aldırır.
inciay Busra_ture1011 Dyson alabiliyorsa Dyson alsın kesinlikle ancak çok zor duruma girecekse Xiaomi bakabilir.
Busra_ture1011 Reyna ahhh kafalar karışık İnan ki asgari ücret alan birisi hem çok istiyor hem parasına kıyamıyor 😂
josefsmom Bende şurda durayım dyson çok isterdim ama alamaz herhalde eşim ama xiaomi, dreame, viomi ve roidmi marka olarak çok güzel özelliklerde süpürgeler var araştırıyorum bende kullanan varsa model ve deneyim paylaşırsa bizlerde seviniriz 😇😇