Elifurkan Oğlum 5 ay 10 günlük kilosu 6350 boyu 62 bu ayki konturolümüzde hiç kilo almamış boyuda aynı kalmış doktor rapor çıkardı mamaya başladık sadece anne sütü alıyordu gelişir mi acaba. Aynı ayda olan bebeklerinizin kilosu boyu kaç yazarmısınız
Senahmet11 Elifurkan bizimde 400 gr almış 4. Ayında şimdi 5 aylık oldu yarın muayenesi var ama yine almamış gibi geliyor bana evde kendim tarttım ne kadar doğru bilmiyorum ama. 6300 dü
Kaan01 Elifurkan 16 aylik oglum 8600 gr maalesef biktim kilo ptobleminden boyu 76 cm boy ve kilonun durdugu aylar oldu alerjiden.
Elifurkan minikbirsuperisii00 evet gelişimi az olduğu için rapor çıkardı doktor 6 aylık her ay alacağız
minikbirsuperisii00 Benimde kızım 4 aydan beri 6 kilo 6 kilo 600 Gr şuan 7 aylık olacak kilo alımı durdu nedense
minikbirsuperisii00 Elifurkan ya benim kızımın iştahı da yerinde ek gıda alıyor+anne sütü biz 4 ayda Corona olduk ondan sonra toplaysmadi yavrum kilo takıntım yok çünkü dediğim gibi aç kalmıyor boyu iyi ama baş çevresi kilo geriden geliyor
Elifurkan Barlasb10 valla benimki 10 gündür aZda olsa içiyor çok iştahlı değil tabi ama fark var kilosunda inşallah alır ya bu mamayı sevdi 3 tane denedik yemedi
Senahmet11 Elifurkan mamaya başla dedi başladım ama çok fazla içmiyor zaten küçücük doğdu ilk ay 1 buçuk kilo aldı sevinmiştim ama bilmiyorum neden böyle. Sütümüz yağsız galiba
Elifurkan Senahmet11 ilk çocuğum şuan 9 yaşında aylık konturol kartına bakıyorum 5. Ayında 9400 gr mış oda aynı sütü içti çok kilolu bir bebekti sadece anne sütü alıyordu neden bu böyle bünyedenmi anlamadım
Senahmet11 Elifurkan olabilir benim ilk çocuğumda en az bir kilo alıyordu aylık tombikti mamada almıyordu 4 yaşında. Sağlıklı olsunlar da inşallah
Mavisim Elifurkan 5 ay 15 günlük 6 kilo kızım mama filan kimse vermedi asla içmiyor acıktığını bike bilmem zorla ağzına sıkıyorum ek gıdada istemiyor