Rainnn Ya azalacağı yerde iyice arttı 4 ay 25 günlük neredeyse 1 aydır şöyle bir durum var, emiyor 5 dk sonra ıkınarak ağlamaya başlıyor çok zor çıkarıyor gazını sab simplex kullanıyorum masaj yapıyorum yine aynı yine aynı 🤯 Ne yapmalıyım ?
Asafeymeninannesi Rainnn ben göbeğine zeytinyağıyla masaj yapardım ardından sırt kısmına sütümü az sağıp ovalardım. Banada biri tavsiye etmişti saçma bulmuştum ama bizde işe yaramıştı Deneyerek bişi kaybetmezsiniz. Deneyin derim
Ftmrt_ Rainnn bizimse gaz sorunumuz vardı humananın kimyonlunrezene çayını duydum aldım gayet iyi geldi ayrıca her yemeğime kimyon atıyorjm ya da her yemekten sonra 1 kaşık kimyon içiyorum bizim kesildi bakalım birkaç gündür iyiyiz 🙏🏻 Ayrıca nurse harveys gaz damlasını çok fazla öneren var araştırın isterseniz
Amara Rainnn öncelikle acil şifalar diliyorum geçmiş olsun size tavsiyem eger emiyorsa hergun aktardan aldığınız rezene çayını 1 veya 2 fincan içmeniz hazır olanlar değil ama ilk bir kaç gün mucize beklemeyin ama devamlı ve düzenli kullanımda emin olun çok iyi gelecek hem size hem bebişe ilaçlar çok etki etmiyor biogaia nurse harweys gripe water vb bir-çok damla aldım hepsi çöpe gitti umarım herşey yoluna girer ikinizde rahat edersiniz 🙏🙏
Tuanna Rainnn biogaia ve sab damlayı karıştırıp vermiştik doktor tavsiyesiyle çözüm olmuştu canım Kızım çok gazlı bir bebekti şükür geçti 💕🙏🏻 Denemelisin bence
Busrasafak Rainnn nurse harveys ve sab simpelx ikisi bir arada iyi oluyor 3 ay 22 gunluguz benim de 3. Ayda oyle oldu doktorum bi ondan bi ondan ver dedi suan hic vermiyorum iyiyiz artik
Gokalp Canım bizde öyleydik sürekli bi gaz problemi vardı 6 ayın sonunda kimyon tohumunu duydum alıp kaynattm içtim sonra oğluma da iki üç çay kaşığı verdm inananlmaz derecede rahatllattı. Bnde sab sıplex zınco böyle damlalrı kullandm fayda etmedi
Rainnn Gokalp Oğlumada fayda etmedi ya sab simplex 😔 Lokman hekimde vardır ordan alırım canım teşekkür ederim
makinistanne Gokalp biz de gaz sorunu çook yaşıyoruz. Kimyon tohumunu nasıl kaynatıyorsunuz yani ölçü olarak. Ve günde kaç kere içiyorsunuz
Gokalp makinistanne bir çay bardağı suya iki tatlı kaşığı kimypn tohumu bir çay kaşığı nane ile bir taşım kaynatıyorum sonra bi on dk demlenmesini bekleyip günde iki sefer falan veriyorum
Sibelmkafedzhi Tuanna canım karıştırmaktan kastın ne? Ben ikisini de kullanıyorum ama 5 saat arayla. İkisini aynı anda mı veriyorsun sen?
Rainnn Amara Pazartesi ilk işim o olcak satılan yer eve baya uzak bi türlü fırsat olmadı gidip almaya 😌 Çok teşekkür ederim ☺️
Rainnn Busrasafak Düzenli olarak vermek gerekiyor değil mi ben gazı oldukça veriyorum sab simplex damlayı sanırım ondan işe yaramıyor galiba 🤯
Busrasafak Babyboys dene canim sen de arada fena oluyor ama yaklasim 1 haftadir oyle sıkıntısı yok cok sukur