Aznurr Dün akşmdan beri iniyo çıkıyo, calpol dolven fıtıl yaptım 37 nin altına düşmüyo 1,2 dakıka sonra gene 38 buçuklara çıkıyo kızım huzursuz oluoo ateş basınca uyukluyo , niye tamamen düşmüyoo ya demin vucudunu sildim kuruyunca gene yukselıoo , şaşırdım
Bebegimm1 Aznurr Bana doktor dusmeyen atesi evde dusurmeye calisma hemen hastaneye getir demisti sizde acile bi gidin baska bir sey olabilir Allah korusun
26262626 Aznurr kızımda aynı 4 diş birden çıkıyor arada düşüyor tamamen düşsün diye uğraşmıyoruz açıkçası 37 de falan yatırıyorum.
S-44N-56 Aznurr diş ateşi 37-37-5 gelip gider 38 çıkmaz bence doktora götürün enfeksiyon ateşi 38 olur ve yükselir inatçı ateştir
Zubidubi Aznurr o diş ateşi değil biz dün gece sabahladık sabaha kadar neler çektik acil de iğne vurdurduk bugünde kendi doktorumuza gidip iğne vurdurduk ihmal etmeyin Allah yardımcınız olsun acile gidin derim
Aznurr Zey66 yokk bogazları tahriş olmştu şurup kullandık 20 gün önce nfekaıyon gecrdı antıbıyotık kullandık
Hulya Dış ateş-i o kadar yüksek olmaz enfeksiyon ateşi dirençli olur anlatiginiz gibi dr gitmenizi öneririm gecmis Olsun
Serra1 Benim kızımda üç gün boyunca inatçı ve düşmeyen ateşle uğraştık 38.7leri gördük calpolle 37lere indi anca. Kan tahlili yaptırdık ve enfeksiyon çıktı.Yazılanlar gibi diş ateşi değil enfeksiyondan kaynaklı bir ateş büyük ihtimal. Doktorunuza mutlaka gidin acilen. Şu an antibiyotik kullanıyoruz ateş normale döndü 4.günde
Eymencvk Aznurr 3 gün sürdü ateş hasta sandım fakat 37,5 üstüne hiç cıkmadı üst azı alttan yan kesiciler patlamış meğer dişten miş 4 tane birden patlamış
Aznurr ipekk05 3 gün sürdü ateş sonra düştü , hasteneye götrdğümde enfeksiyon degerler yüksek değil dedlier , dişden olabilir dediler..
ipekk05 Aznurr peki diş çıktımı sonra canım benim kızımında üst azı dişleri kabarmış dünden beri ateşi 37 lerde özellikle kafası ve koltuk altı sıcak