Raupe Kızlar bebeğim 1 buçuk aylık bugün ikidir bezinde çok az kılcal kan görüyorum. Ateş veya İshal yok tavuk yemiştim alerjik olabilir mi yaşayan var mı?
Ozgeruya Raupe ya alerjisi var yada makatta catlak olabilir doktorunuza danışın baska şikayetler varmi
Evrim1906 Raupe doktora götürmenizi tavsiye ederim aynı şikayetler gittik ve süt alerjisi çıktı malesef
Raupe birmelekannesi2 başka birşey yok huysuzluk yAni o var ama her zamanki gibi aşırı ağlama zorlanma meme reddi yok
birmelekannesi2 Raupe Makatta catlak olabılir o zman benım oğlumda da aynısı oldu ben alerjı sanmıştım ama degılmıs catlak var
Raupe Ozgeruya doktorumuza yazdım hemen dönüş yapmadı eşim karantina da yoksa beklemez direk doktora giderdim ama ateş de yok
Balogluum Raupe merhaba alerjiden oluyor ben çok asitli tüketince oluyordu domates portakal çok uzun süre yemedim olduğunda ne yediğinizi düşünün bulursunuz
Ozgeruya Raupe dedigim gibi bizimde 3 aylikken kakada kan başladı coklu besin alerjimiz çıktı alerjide olabilir makatta catlakta olabilir bi takip edin yediklerinizi gözden geçirin
Gzemdeniz Raupe bende yaşadım doktorum yetersiz beslenmeden olduğunu söylemişti mama takviyesi yapmıştım ve 1 günde geçti bebeğim 25 günlüktü
minabebek Raupe eğer kaka dış çeperindeyse makattan gelmiştir içinde kaka ile iyice karışıksa ve hafif sümüğümsü kansa alerji olabilir devamında kızarıklıklarla olabilir popoda