nazbalim Merhaba, 9 aylık bebeğimin dilinin ucunda aft çıktı bugün fark ettim doktoruna yazdım Aftoral sprey kullanabilirsin yazmış, babamıza aldırdım ama kullanımıyla ilgili eczacıda bişi dememiş. Daha önceden başına gelen ilacı kullanan var mı?
Ayazinannesiseyda nazbalim ayy illet bir şey bebeğim sekiz buçuk aylığında ağzında aft çıktı aftors kullandık biraz fayda etti
ipekk05 nazbalim merhaba 12 aylık bebeğimde de çıktı aft çok ağlıyo ateşte yaptı bu sprey size iyi geldimi kaç günde geçti acaba🥺
Ayazinannesiseyda Ayazinannesiseyda bir de bize zinko yazdı çabuk iyilestirir bu dedi sanırım çinko eksikliğinden de oluyormuş o yüzden yazmis
nazbalim Ayazinannesiseyda çok geçmiş olsun.. birde diş çıkarıyoruz ikisi bir arada çok zorluyor. Sizinkide sprey miydi ne kdr vermiştiniz
nazbalim Ayazinannesiseyda biz daha hiç kan vermedik doktor gerek görmedii ama nettede okudum vitamin eksikliğinden oluyormuş
Ayazinannesiseyda nazbalim biz kanı yedinci ayda verdik degerleri iyiydi ama kan demir B12 gibi değerlere bakıldı cinkoya falan bakılmadi. Bizim de diş ciksrma sureciydi sabahlara kadar ağlıyordu. Çok geçmiş olsun sprey mutlaka kullanın
nazbalim ipekk05 çook geçmiş olsuuun, biz kullandık çook çabum iyileşme gösterdii, tavsiye ederim yine bir doktorunuza danışın amaa
nazbalim ipekk05 bu arada 14 aylığız çinko eksikliğimiz var zinco ilaca başladık, yukardaki annemizde çinko yazmış, bir kan tahlili verin isterseniz.
ipekk05 nazbalim bizimde eksik çıktı doktorumuz multivitamin yazdı bu spreyi kaç kere sıkıyosunuz ben sıktımda kustu ya oysa tadı da fena değil🥺
nazbalim ipekk05 biz kullandığımda kızım daha küçüktüü 1 2 sprey sıktım ama dediğim gibi hemen geçirdii