BarlasMomm Bebekleriniz için ne zaman yogurt mayalamayi biraktiniz kizlar merak ediyorum birakacagimdan degil ama uzun suredir yogurt yemiyor hic mayaladigim yogurt kaliyor oyle
Ebru-isil BarlasMomm ayran olarak deneyin yoğurdu değerlendirmek açısından. Ya da yoğurt çorbası olarak değerlendiriyorum.olmadı lor olarak. 21 aylık hala mayalıyorum hep mayalarım heralde
BarlasMomm Ebru-isil ayran denedim asla icmiyor. Yogurt corbasini da bir turlu tutturamiyorum terbiyesini nasil yapiyorsunuz hep kesiliyor
lanadelmiyav BarlasMomm ayrı ayrı yapmayın terbiyeyi hem kesiliyor hem uğraştırıyor. Yoğurt, un, yumurta ve pirinci tencereye alıp suyunu da ilave edip karıştırın ve ocağa koyun. Kaymaya başlayınca tuzunu, yağ ve nanesini de kızdırıp ekleyin
Ebru-isil BarlasMomm ben genelde başında karıştırmayı sevmediğimden soguk koymuyorum ayrı katıyorum ama hiç kesilmedi terbiyesini de 1 su bardağı yoğurt ile 2 yemek kaşığı unu karıştırıp yumurta sarısı ekliyorum çorbadan aldığım su ile iyice ılıtıp yavaş yavaş ekliyorum ağzını kapatırsanız bir de yoğurdu çok olursa da kesilebilir.bir de tuzu en son pişince ekleyin
TubaA- BarlasMomm aslında yaptığınız terbiyeye önce tenceredeki sudan alıp karıstırıp, ılıtmış olup, tencereye eklerseniz kesilmez
simiyyy BarlasMomm yoğurttan lor peyniri yapımı var çok kolay videolara falan bak. Kaynatıyon yoğurt sararınca alıyon tülbente sarıyon falan. Bende tülbent olmadığı için ağız mendiline sarmıştım güzel olmuştu
BarlasMomm lanadelmiyav aaa ben hep ayri denedim hep kesildi yarin hemen deneyecegim cok tesekkur ederim
BarlasMomm simiyyy tesekkur ederim yarın deneyeyim bi bakalim nasil olacak. Tulbentim var daha once labne yapmistim
BarlasMomm Ebru-isil aslinda bende boyle yaptim daha once 2 defa ama olmadi. Tekrar deneyecegim yarin kapagina da hic dikkt etmedim aslinda oda etkiliyor olabilir
BarlasMomm TubaA- oyle yapiyorum ama tam ilinmadan mi ekliyorum acaba 2 defa yaptim kesildi hemen. Yarin tekrar deneyecegim