Themia Kızımın kilo alımı yavaşladı, sütümde artık az geliyor ve ağlıyor ek gıdada tadımlardayız doğal olarak yetmiyor. Doktorumuz kaşık mama önerdi. Laktozsuz önerebileceğiniz kilo alımında faydalı olan bir kaşık mama var mı acab
Nursena0606 Themia Şu cümleleri kurmaktan vazgeçilmez mı geçeni? Ben o postlarına fikir veriyorum ama daha ek gıdaya bile başladım. Şimdi sana ne önereyim ne yorum yapayım.
Tgcakdgnn Themia valla bizde 4 ayligiz bizim kide sadece mama yiyor ama biberon reddi yaşıyorum napicam bende bilmiyorum soru soruyorum ama hiç istedigim bir cevap alamadım hala😏😏
Papatyamm01 Themia ben pirinç unu veriyorum içine armut yada elma rendeleyip bide irmikli yapıyorum irmiği pişirip içine gene elma armut tendeki ve az da pekmez koyuyorum deneyebilirsiniz sizde
Nursena0606 Tgcakdgnn ben de öyleyim. Nasıl emziren anneler meme reddi yaşıyorsa bizde de biberon istemiyor. Ben zorlamıyorum. 3 saat geçiyor. Önce biraz veriyorum tadını alıyor ve emmek istemezse Bi 5 dk başka şeyle oyalıyorum. Kucağımda emzirir pozisyonda pış pış yapıyorum emzikli. Sonra emziğini çekip biberonu veriyorum.
Tgcakdgnn Nursena0606 bende mecburen o şekilde yapıyorum ama bizim ki sinirlene sinirlene yiyor böyle de bu emzigi ağzına koyuyormus gibi yapıp biberon veriyorum bir kaç kere böyle devam ediyorum sonra devam ediyor kendi kendine biberona ama sorun işte ağlaya ağlaya oluyor bunların hepsi o yüzden canı sıkılıyor insanın bu duruma