Prensprensesannesiiii 5561 ben satıyorum canım püre primanın 2 numara 29 lu sanırım 50 TL internet fiyatları 200 TL falan
5561 SeverusSnape baktım ama faiş fiyatlar markette daha uygun ama bulamıyorum maalesef kalmıyor bu uygulamada baktım uygun
SeverusSnape 5561 Getir uygulamasını kullanıyor musunuz? Şu an Prima bezlerde indirim var. Ekstra getirin verdiği belli bir limit üzeri indirimler de oluyor. 3-4 gün önce 102 adet bezi 250₺ ye aldım. Aktif bebek kullanıyorsanız 156 adet 3 numara 299₺ ama belli bir limit üzeri indirim tanımlamıştır muhakkak. Onu da kullanarak daha uyguna alabilirsiniz diye düşünüyorum.😊
SeverusSnape 5561 tüh, bu kötü olmuş. Amazon’da da fiyatlar bu şekilde. Yardımcı olmak isterdim, postunuz üstte kalsın inşallah satan biri yazar.🙏
SeverusSnape 5561 çok pahalandılar ya. Kızım şu an 6 numara kullanıyor, geçen ay 102 tanesi 220₺ idi. Bu ay 300 küsür olmuş, 400₺ ye yakın hatta. En uygun getirde bulup aldım mecburen.🥺
SeverusSnape Doga0812 orta beden demek, kg aralığına göre isimlendiriliyor. Bu kg aralığına da midi deniyor.☺️