Eskici777 Kayasuzey Lenf bezi şişmesi. Çok buyuk olmadığı müddetce olabılırmış aen ufak enfeksiyon soguk algınlıgı, diş çıkarmada şişebilir. Tamamen kaybolmayadabılır, önemli olan oynar olması ve zamanla çok büyümemesi içiniz rahat olsun :)
Tweetyy Kayasuzey canim yag bezesidir muhtemelen dr a sorarsın yinede korkulacak bisey olduğunu sanmam
Bsradskran Kayasuzey benim oğlumunda kulağının arkasında var kalça ultrasonu batırırken orayada baktırdım lenf beziymiş kan değerlerine de bakıldı temiz çıktı çok şükür bazen küçülüyor ama hiç gitmiyor . Çok korkmuştum ilk farkettiğimde rahat olun bence hastaneye gittiğinizde baktırın tabi. Gebeyken geçirdiğiniz enfeksiyon varsa onunla bağlı olabiliyormuş ben geçirmiştim hamileyken
Balinannesii Kayasuzey benim kızımda da olmustu çok korktuğum için gece hemen acile götürmüştüm. Lenf bezesi dedi. Oynamayın zamanla kaybolacak. Büyümemesine dikkat edin. Çok geçmiş olsun
FmBetull Yukarda bi anne açıklamış muhtemelen lenf bezleridir.Çok büyümemesine dikkat edin ve büyümeye devam ederse mutlaka ama mutlaka doktora götürün.
Bsradskran safis12 hayır geçmedi Dr geçmez dedi kendi çoçuğunda da varmış 11 yaşında geçmedi temiz göründüğü için ultrasonda önemli bişe görmedi .
Burcinmaden Kayasuzey canım bizde de vardı geçti şimdi yine kuşağının arkasında var kızların dediği gibi lenf bezi bütün bebekler de oluyormus bizde bile varmıs ama derimiz kalın olduğu icin belli olmuyormus en ufak enfeksiyon da çıkıyormuş korkma ama istersen götür yine icin rahat etsin
Bsradskran safis12 bizim Dr baktırmıştı ne olur ne olmaz diye kan temiz çıktıysa bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum