LenaLina Kızlar, çalışan anneler bebekleriniz kaç aylıkken çalışmaya başladınız ? İkizlerim 3 aylık , okula başladım ama içim içimi yiyor vicdan yapıyorum 🥺😪
Bhr28 LenaLina 15 aylıkken falan başladım ama istediğim zaman gelip gidebildiğim için tam gün işte olmuyordum. Anneme ve babama alışkın olduğu için çok zorlanmadık. Şu an 28 aylık işe gittiğimizi akşam geleceğimizi biliyor arkamızdan el sallıyor 😊
Sevmmm LenaLina en doğru zamanda baslamissiniz tüm haklarınızı kullanın süt izni , mümkünse branş öğretmeni iseniz maaş karşılığı çalışın sadece. Ben öyle yapmıştım 3 gün gittim okula bakıcı ile de uyum sorunu olmadı ama ileri aylarda tanissa eminim zorluk çıkarırdı
LenaLina Cheddar bende vicdan yapıyorum bugün ilk günümdü ama mecbur çalışmam gerekiyor 🥺😔Allahtan süt izni falan olacak erken geleceğim
Cheddar LenaLina Allah sağlık versin. Hep daha kötüsü gelsin aklına kendini iyi hissedersin. Ya bakanın ollmasaydı ya işin olmadığı için maddi ve manevi zorda kalsaydın gibi… Napalım şartlar çok zorlaştı mecburuz
Fasulye12 LenaLina üzülmeyin , şimdi emzirme izninize de kullanıyorsununuzdur. 5.5 aylıktı ben de başladığımda .Sürekli arayıp soruyordum bebeğim napıyor diye ;ama bir süre sonra alışıyor insan. Tabi bebekken 1-2 hafta bile çok fark ediyor . Allah kolaylık versin 🍀🌼