agacsizkoala Simgeenrrrr06 hergün değil de üç dört günde bir veriyorum, en kötü ihtimalle haftada bir veriyorum
BirAlparslanAnnesi Simgeenrrrr06 6.ayından bu yana hemen hemen her gün veriyorum kefir.oğlum 14 aylık
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Simgeenrrrr06 2.5 yaşında oğlum kahvaltı için 1 çay bardağı veriyorum içiyor. Sade kefir
Asuyar BirAlparslanAnnesi bizde ek gıdaya gecınce verebılırmıyız. Yani verme zamanı 6. Ay itibari ilemi
BirAlparslanAnnesi Simgeenrrrr06 1 çay bardağı içiriyorum mutlaka bazen sade bazen ben kendim evde muzla cevizle falan çekiyorum mix go da
Okuroya Bebeğim 13 aylık 8 aylık oldugundan beri sanırım, her sabah kahvaltı da 1 çay bardağı veriyorum
DenizSerap Simgeenrrrr06 Normalde 1 şişeyi bölerek yarım veriyordum ama bu aralar iştahsız olduğu İçin şişenin hepsini dolduruyorum ben altınkılıç alıyorum. Hepsini içtiği çok nadir ama sulugun dibinde mutlaka bırakıyor 20-30 ml kadar.
DenizSerap Simgeenrrrr06 benim oğlumda 30. Aya giriyor yeni 13,5 kg oldu. 13 bile olabilir bu ara yan arka dişler geliyor iştahı yok bence normal yani sağlıklıysa. Ama boyunu ne zamandır ölçmedim.
BirAlparslanAnnesi Asuyar biz doktorumuzun takibiyle hareket ettik hep ben 6.ayda tadım yaparak vermeye başladım yani 2-3 yemek kaşığı kadar,birden vermemek gerek..Sonrada 7.aydan itibaren de baya baya içmeye başladı kendisi zaten