Kinginthenorth Merhaba anneler. Bexsero sonrası ateşimiz oşmuştu, nimenrix de ateş yapıyor mu acaba? Yaptıran anneler bilgi verirse sevinirim.
Prensesannesi38 Kinginthenorth nimenrix daha hafif bizde de bexseroda ateş ağrı oldu ama nimenrixte olmadı
Kinginthenorth birprensesannesiiiii doktorunuzla görüşün size uygun bir çizelge hazırlar. Geç değil. Biz 13 aylığız nimenrix’in ilk dozunu olacağız.
birprensesannesiiiii Kinginthenorth tabi doktora gider gitmez söylerim hemen rota virüsü aşısını kaçırdım bunu kaçırmak istemiyorum valla peki fiyatı ne kadar söyler misiniz ☺️
Kinginthenorth birprensesannesiiiii biz bexeroyu yaptırırken rotavirüs sşısı da yaptırmıştık bir de sigorta bir kısmını karşılıyordu o yüzden bilemiyorum fiyatını tam olarak 🙏🏻
birprensesannesiiiii saribezlianne maşallah ne kadar pahalı bir aşı ya valla bunların bu kadar pahalı olması saçma elinde olmayan lar nasıl yapacak peki valla ya 😑😑😠😒
Ayazinannesiseyda Nimenriks ve beksero ilk dozları iyi geçti beksero ikinciyi yaptırdık gecen hafta o çok huysuz yaptı hafif ateşi çıktı dolven verdim geçti ama iki gün çok huysuzdu
AselinAnnesi_28 Rota 380 di 2021 de bexora 2 doz yaptırdık 532 ye aldık tek dozunu. Denildiği gibi çok pahalı bu açıları yaptıramayacak olanlar da var sağlık karnesinde olsa bir an önce iyi olur