mercanmeb Kızlar bugun kızımın kontrolu vardı. Aynı zamanda hırıltısı da var gösterdik. Boğazlar ve ciğerleri temiz dedi. Burnunu temizle dedi. Yaptım ama hırıltı hala geçmedi. Nasıl geçer bu hırıltı acaba
AslanannesiAyse mercanmeb benim bebeğiminde geçmiyordu zeytinyağı varsa az ısıtıp göğsüne bide sırtına sürün üstüne havlu kağıt koyun geçiyor allahın izniyle
Bbbusra mercanmeb ben de bu sorunu iki aylıkken çok yaşadım. Burnunu sürekli temizliyodum ama bişeyde çıkmıyodu. Sonra bebeğimi birkaç kez çok güzel bi şekilde terlettim uyurken. Sonra zamanla geçti. 4 aylığız şuanda.
MucizemiinAnnesiii mercanmeb benimde iki kere aynı oldu bebeğim fizyolojik serum kullandım birkaç gün içinde geçiyor ciğerlerinde birşey yok dediyse korkma canım
AslanannesiAyse mercanmeb ben gece yatmadan önce sürdüm sabaha kadar kaldı sonra bir baktım hırıltı filan kalmadı elhamdulillah
AslanannesiAyse mercanmeb yok eğer eviniz doğalgazlı ise normal penye pijama yeterli olur terlemesine gerek yok yani sabah olunca değiştirirsin kıyafetini geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
mercanmeb Bbbusra aksine çok fazla terliyor zaten. Doktorum sıcaktan olmuştur dedi çok sıkı giydirme dedi
Bbbusra mercanmeb gündüz uykusunda ben kendim bilerek her yerini sardım terlettim iyileşti bende işe yaradı tabi siz doktorunuzu dinleyin. Terle üşütmelerini atmış oldu bebeğim