Citlenbigim22 Prensesannesiii26 humana emziren anne çayı içtim bana peK etki etmedi bana e bebek promalt daha çok süt yaptı şimdi ondan içiyorum
Gunesimkaan Prensesannesiii26 anason rezene kimyon karıştırıp içiyoruö günde bir bardak bazen iki bebeğimin gazı yok ama yinede içiyorum içini hafif oluyor hemde rahat uyutuyor sütümde artto gibi
demomomy Prensesannesiii26 doğadan marka emziren anne çayı içtiğim gün memeden süt fışkırıyor.. bir de elma kompostosu ictigimde 2 saat içinde memem süt doluyor inşallah size de faydası olur. Elma kompostosu ve doğadan emziren anne çayı tavsiye ederim. Ha bir de tahinli çörek 👍🏻👍🏻👍🏻
Fnur_Hazel Arifoğlu anne çayı kullanıyorum çok memnunum ama bi süredir kullanmıyorum sütüm çok tazyikli geldiği için. Fiyatı da çok uygundu bi deneyin isterseniz
OzgeBade Komposto yapın ve bol su içip protein ağırlıklı beslenin, pozitif ve mutlu olmaya çalışın, her gün ılık duş alın…. Bunları yapınca anne çayına gerek kalmaz :))
Subebek21 Herb and tea Co. Mom tea severek içiyorum gece yatmadan içince rahat uyuyorum ve sütüme katkı sağlıyor rezene Melisa limon otu karışımı tavsiye ederim instagramdan takip edebilirsiniz
Sevvedaa Kimyon rezene çörekotu anason ıhlamur u küçük bi çaydanlıkta demliyorum ertesi güne kadar ara ara içiyorum bazen az bazen çok canım nasıl isterse. Hem gaza iyi geliyo hemde sanki zayıflatıyo anneyi bu tarifi aile hekimliğindeki hemşiremiz önerdi