incikusunannesi Kızlar covid şüphem var test verdik eşimle, benim atesim var suan bebegimin de 37.9 cok korkuyorum geçiren var mi
mery_2021 incikusunannesi bizde geçen hafta geçirdik. Önce ben ateşlendim sonra bebeğim. Merak etmeyin atlatırsınız inşallah son 2 haftadır burda o kadar çok kişi yazdıki covidiz diye. Sanırım artık herkes oluyor kaçamıyoruz. Bebeğimin ateşi 3 gün sürdü. Şuan çok şükür iyi bir sorun yok.
Selimustafa incikusunannesi Suan bizde covidiz. Ben üç dört gün çok sıkıntı çektim biraz daha iyiyim şuan. İki oğlum var onlara geçti ateş var oğlumda düşmüyor. Ama çocuklar çabuk atlatıyor endişe etmeyin
asude456 incikusunannesi bende pozitifim bebeğimdede var ıkımızde aynı anda hastalandık testım pozitif çıktı
mery_2021 incikusunannesi bebeğime benden bulaştı. En yakın temas anne olunca normal üzülmeyin. Biz 38.9 u gördük ama genel olur 37.9-38.2 arası gitti geldi. Geçer inşallah merak etmeyin bende çok üzüldüm çok sıkıntı çektim. Ama bir şekilde geçiyor.
Ozlem2904 mery_2021 atesi dusurmk icin ne yaptiniz acaba? Bebegim b aylik esim positif bzde b belirti yok henuz ama tedbir almk istiyorum
incikusunannesi mery_2021 merhaba tekrar ates kısmını atlattık çok şükür, ama şuan balgamla beraber kusma var birde öksürük tabi sizde de oldu mu?
mery_2021 Ozlem2904 huysuzlanma vardi ama daha cok halsizdi. Normalde pek basini omzumuza koyup durmazdi bu surecte cok kucak istedi. Emmeyi birakmadi cok sukur sanirim yemesi onu toparladi
mery_2021 incikusunannesi öksürük birkaç gün oldu ama kusma olmadı. Kızımda yoğun burun tıkanıklığı vardı oda yeni geçti
Selimustafa incikusunannesi yok olmadı. Bebebfimde sadece ateş ve burun tıkanıklığı oldu bide hapsuruk
incikusunannesi mery_2021 kusma zaten öksürüğe bağlı şuanda çok oksurunce kustu, burun tıkanıklığı bizde de var nefesi fiyirdiyor sanki ilk ateşli hastalığımız o yüzden hep böyle mi olur bilmiyorum asiri evhamlaniyorum