Cansuerkan Bebegımın burnunda bı hırıltı var gece özellikle daha ıyı anlasılıyor emerken zorlanıyor burun aspiratöruyle temızlıyorum bıraz rahatlıyor öksürük ates yok huzursuzda degıl doktora götürmelımıyım bılemedım yardımcı olurmusunuz
Ucansupurge Cansuerkan Oda içi nemi kontrol edin hava kuru ise hırıltı ve tıkanıklık yapıyor. Bir kaç damla serum sıkıyorum ben burnuna ara ara kuruluğu gitsin diye
cemre_-34 Cansuerkan bir götürün bence benmkisi de geceleri özellikle hırıltı gibi ses gelirdi burnunu temizlesem bile o hirilti olurdu snra okusuruk derken baktım bronsite dönecekti ama yine doktorumuz hava verdi 3 gün de azalmasaydı yatis yapacaktı allah sukur azalmıştı 2 hafta hava vermiştim bana kalsa yarın ilk iş götürün bekledikçe kötüleşir
Cansuerkan SIk sık temızlıyorum burnunu ama hırıltı kafamı karıstıyor korkmam gereken bı durum mu sizce
Cansuerkan Ya aslındaoluyordu ara ara böyle ama bu sefer bıraz dhaa fazla sanki yada ben bıraz panik yapıyorum sanırım
cemre_-34 Cansuerkan benmde öyle ara araydı snra daha kötüleşti hırıltı geçmedi yani öyle diyim hemen doktora götürdüm ben birde bir kaç gün bekledim geçer diye ama geçmedi snra bronsite dönüyordu az daha ciğerleri tikalymis meğer ondn hırıltı