Gediz-01 tanıdık bir kasaptan kemiği kırdırıp içindeki iliği çıkartın o iç yağ gibi katı oluyor. Bu iliği benmari usulü bir tavada eritin tamamen yağ haline gelecek. Bir kavanoza alın. Üzerine iki üç diş sarımsağı (sarımsak miktarını iliğin çokluğuna göre ayarlayablirsiniz küçük mama kavanozlarına 2-3 diş) rendeleyin. İyice karıştırıp yarım saat dışarda bekletin sarımsaklrın taneleri aşağı çöksün. Sonra kavanozu buzdolabına koyun sürekli orda duracak. Kullanacağınız zaman buzdolabından cıkartın krem kıvamında elşnize aldığınzda hemen erir. Kullanacağınız kdarını kaşıkla içinden alın başka bir kapta bepanthen ampul, bemiks ampul, evigen ampul ile karıştırın. Bu ampuller dısarda bozuldugu için her kullanımda taze kullanacaksınz. Karışım bu ama püf noktası karışımı sürmeden önce dermaroller aletiyle açık olan bölgeyi uyarıp kızartmak korkmayın hc acımıyor ben sürekli yapıyorum ucuda 0,5 mm. Çok bastırmanıza gerk yok. Benmde yaradan sebep kafamn üstünde bir açıklk vardı kapandı bununla. Şimdi kremi sürmüyorum sadece dermaroller yapıyorum mucize gerçekten.