TunisS Bugün ise başladım kızım 6 aylık ve anladım ki biberon şart meme reddi yapmayacağı bir biberon istiyorum sizler hangi biberonu ve kaç ml olanı kullanıyorsunuz?
UcuBulunamayanBant TunisS her bebek bir olmaz tabiki ama doğduğundan beri meme mama şeklinde ilerliyoruz lansinoh kullanıyorum ben şükür bı sıkıntı olmadı.
Deletedmom27337 TunisS avent kullandım 7 ay olana kadar. Sonrasında kızım mamayı kendi bıraktı ve memeyle devam ediyoruz.
TunisS UcuBulunamayanBant lansinohu bende araştırdım cam mi plastik mi kaç ml olacağına karar veremedim
Esin1521 Lansinoh kullaniyorum hem meme hem mama seklinde 3 aydir reddedtmedi memeyi lansinoh markadan cok memnunum
TunisS Deletedmom27337 6 ay olana kadar hiç kullanmadı ama ben yokken sagdigim sütü içsin istiyorum işteyken aklım onda
ozlemikka TunisS Philips avent vermistim ben almadi. 7 aylikti. Esim ben yokken gitmis marketten siradan bir biberon almis onu cok güzel almisti onu kullandik. Wee idi galiba. Biraz deneme yanilma oluyor
UcuBulunamayanBant TunisS ben plastik kullanıyorum cam kimse önermesi hem ağır hem de kırılma ihtimaline karşı diye çünkü herşeyi atıp pat pat vuruyolar ikili olanından almıştım ben 160ve 240ml şeklinde. Ama sizin 240 almanız lazım bence diğeri küçük gelir
ZMK TunisS plastik lansinoh aventin biberonu geçen 80 liraya düşmüştü ara ara düşüyo bi bakın normalde 200 lira