gozdekrks 48 günlük bebeğim var yeni yeni emiyor beni. Bugün ilkkez sadece emdi ve uyudu 1,5 saattir de uyuyor maşallah. Acaba ac mi diye düşünüyorum surekli 😔🤢 gün içerisinde doydugunu nasıl anlarım
Patateskoftesi gozdekrks herkes cisli bez sayisi veya kaka sayisi diyor ama bence degil benim bebegim 8 aylik dogdudundan beri max 4kere degistirmisimdir cisini . Huzurlu gorunuyor mu ? Bence tek aoru bu eger bebek huzurlu ve sakin gorunuyorsa doyuyordur .
Wanderlust gozdekrks surekli emmek ister normaldir acliktan degil sadece emmek bir refleks doyma hissi henuz yok. Emdikten sonra hzuurluysa/aglamiyorsa doyuyordur zaten aylik kontrollere gidiyorsunuzdur gitmeseniz dahi en az 6 ay duzenli saglik ocaginda olcumlerini yaptirin hemsire veya doktorunuz soyler doymuyorsa aksi halde doyuyordur endise etmeyin🌸
AselVuslat gozdekrks 2 saate bir emzir eğer uyuyorsa uyandırmadan kucağına al emzirmeye çalış uyur halde de emer zaten bu şekilde alıştırmaya çalış anne sütü önemli istemiyorsa zorlama daha çok inatlaşır ama sürekli dene vazgeçme
gozdekrks Patateskoftesi gazı ve alerjik bebek olduğu için genelde huzursuzluk olur ama huzurlu ve mutluydu
minabebek gozdekrks ne alerjısı var daha çok ufakmış bazen bebekler uyur iyi bazen hiç uyumaz bir kaç gün güzel yatması sizi yanıltmasın heran eski halini alabiliyorlar 😄😄sakinkende biz telaş ediyoruz skskksksnsn anne olmak 🥳🥳