Woody Cgdmltr93 Valla ben ucuz bulduğumu alıyorum. Kuruyanlardan alacaksaniz bence hiç fark etmiyor 😀 Kuru ayan carioca aldim bir paket Ancak oynanır kivamda olmasi icin 10 paket falan almak lauzm O kadar az az çünkü her renkten
Tecrubelianne Cgdmltr93 bende evde kendim yapiyorum isim bitince posete koyurum kurumuyor.hazir oyun hamurlari bi sekil yapinca renkler birbine giriyor bidaha isime yaramiyo. 1 b.un 1 b.tuz Yeterince su Birazda sivi yag dokeresen catmasini önluyo
Cgdmltr93 Woody evde 1 tane var. Arkadaşım hediye etmişti. Çok güzel yumuşacık. Ve kurumuyor. Ama markası ne bilmiyorum. Bi de çok kimyasal olmasın içinde diyorum. Temiz içerikli olması önemli.
Cgdmltr93 333 Nasıl yapıcam bilmiyorum ki. Bi kaç kere yaptım ama kuruyor. Yumuşacık oynanacak kıvamda yapamadım bir türlü
Woody Cgdmltr93 Açıkcası ben oyun hamuruna kadar yapan annelerden olamıyorum 🤷♀️ aldığım oyun hamuru bari direk karsima cikan olsun. Vallahi araştır araştır hiçbir sey bitmiyor. Simdi soktunuz aklima içeriğini. Okur dururum 😀😀😀
Vanilya Cgdmltr93 ay bende en çok bu konuda bir tutturamadım inanır mısınız her hafta alıyoruz. En çok sevdiği aktivite kızımın canı sağolsun ama çok çabuk kuruyor playdoh ve pritt aldık daha çok.
herseyguzelolacakk Cgdmltr93 1.5 su bardağı un yarım su bardağı su yarım su bardağı tuz 2 yemek kaşığı yağ gıda boyası bununla tam ölçü oluyor. Ben yaklaşık 10 gün oldu yapalı hala oynuyoruz 😇
Tecrubelianne Vanilya evet canim sonra onalri istediin renge boyubailrsin istersen bi resim olcakti yukliim hemen gormus olursun 😊
Woody Vanilya Carioca var ama biraz sert bir de mammacomica varmis O daha iyi diyorlar Cgdmltr93 mammacomica ya bakabilirsiniz siz de Dogal diye biliyorum
Vanilya Cgdmltr93 Evet her türlüsünü aldık yani. Kurudu hep. Açıkta kalıyor illa ki ve kuruyor. Ben hatırlıyorum ana sınıfında hamur oynardım hiç kurumazdı.
Woody Vanilya cariocanin kurulmayan serisi var dediğim gibi ama kullanmadim. Biraz sert. Diğer markalara da bakamabilirsin. Kurulmayan yazinca çıkar muhtemelen