Mervebariss Kızlar 3,5 aylık bebeğim var. Gündüz uykulari yok denecek kadar az bı 20dk bı yarım saat anca uyuyo oluyo mu böyle zorluyorum bazen 15 dk daha uyuyo sonra uyumiyo ne yapicam normal mi zorlamalimiyim uyumaya uyku düzeni yok hep bozuluyo
LinaTuba Mervebariss 6 aydır böyleyiz Allah yardım etsin şuan az düzeldi ama uykuya öyle direniyor ki sallamaktan belim kopuyor
Zeynepbahar91 Mervebariss uykulara geri dondurmeye calisin mutlaka. Sonra surekli huysuzlanabikir. Birde 4.qy atagi olabilir
Ysmndmrl Mervebariss benimki ilk ay ne güzel uyuyordu şimdi 4 ay 7 günlük güçlendikçe uykular max 40 dakika eğer kucağımda uyutursam uyanacak gibi olunca pış pış 2 saat uyutuyorum birde dışarda 3 saat uyuyor ama evde asla bazen 10 dakika uyuyor sanki uzun uyumuş gibi enerjik oluyor destekli unuttuğumuz için böyle oluyormuş biryerde okudum bebeklerin uyku döngüsü 30-40 dakika arası olduğu için uyanınca kendi uyumayı öğrenemediği için iş böyle olması
LinaTuba Mervebariss inanın bende bilmiyorum hep 3 aydan sonra düzelir dediler ama hiç öyle olmadı bence her ayın getirdiği ayrı bir zorluk var hele bir de bebeğiniz benimki gibi gazlıysa çok zor
Seymayna Mervebariss her bebek değişik bir huy cidden , ben de öyle salla salla koptu ayklrım , su an bile 😫
Duygu-66-Tumer Mervebariss benim kızda aydı. Uyutuyorum en fazla 45 dakika belkide 30 dakika. Sonra akşama doğru tekrar bi 30 dakka belki. Yani toplasan gün içerisinde 1 saat uykumuz var yok. Gece uykusuna yatırmam bi işkence, çok uykusu var fakat uyumuyor🤪 3 saat belki uykuya dalması için ailecek seferber halindeyiz🤪
Ysmndmrl Mervebariss bilmiyorum valla nasıl olacak uyku eğitimi için güvenli bağlanmanın celladı diyor psikologlar bu çocuklar nasıl uyuyacak ☹️ Ama benimki gece uyuyor bazen 4 saati buluyor karanlık perde alıcam belki o işe yarar
Mervebariss Ysmndmrl karanlık ortam sağlıyorum ama gündüz çok uzun uyumuyo çok nadir 1 saat genelde 20 dk yarım saat gece uyuduğu için mi acaba diye düşünüyorum