Beyzaaslan Merhabalar.. 48 günlük oglum var her gun olmasa da gaz sancisi cekiyoruz.. Duzenlj olarak metsil kullanıyorduk ama artık faydasi olmuyor sanırım.. Sorum su zinco gaz damlasinin cok iyi olduğunu falan duydum gidip eczaneden kendim alabilir miyim yoksa doktorun mu yazmasi gerekir?
Tugraninannesi Beyzaaslan bence Dr Bi danış yada en azından eczaneye gittiğinde çocuğunun kaç aylık olduğunu söyle uygun mu değil mi diye sor
Edalya Beyzaaslan ben sağlık ocagına gittimde yazmışlardı ama yine eczaneden üçretle alınıyo tabi iyi geliyo sabah akşam 4 er damla şeklinde kullanılıyo👍
Onetreehill Benim oğlum da 47 günlük cok gaz sancısı çekiyor, uykusunda bile cok üzülüyorum, biogaia, nurse harvey colex kullandık ama cok faydasını görmedim. Şimdi sab simplex ve nurse harveyin damla olanını 15 dk arayla kullanıyorum daha rahat çıkarıyo gazını ama bazen ıkınıyor yine. Bu arada bende zinco yu iyi diye duydum son çare bir de onu denerim. Çok üzülüyorum ıkınırlen görünce onu:( yavrum bi de göbek fıtığı oldu:(
Beyzaaslan Onetreehill cok gecmis olsun ya korkuyorum bende fitik olacak diye çünkü dedigin gibi uykusunda bile sanci cekiyo icim gidiyor
Ecocan Bende metsi samp simplex falan kullandim ama nurse harweys aldim en iyi o geldi tabi o bebekten bebege de degisim gosterir gunde 2 sefer 20 ser damla nurse harweys veriyorum arada sancisi olursa da samp simplex veriyorum doktor oyle soyledi Allah evlatlarimiza sifa versin
Hlyafsr22 Ecocan nasıl veriyorsunuz sab simplex i mama veriyormusunuz ben nasıl vereceğimi şaşırdım prospektüsünde mamaya 15 damla damlatın yazıyor Eczacı sabah öğle akşam 10 ar damla yazmış ???
Ecocan Hlyafsr22 arada cok sancisi olursa 8 damla cay kasigina damlatip veriyorum cnm 10 da verebilirsin demislerdi bana ama size nsl dendiyse oyle ver cnm