Okumayageldim Bebeğim 8 aylık köfte vereyim dedim çok kuru oldu yiyemedi yoğurtla yumşatarak verdim :( bu çocuk aç kitabında da suda pişirin diyor anlamadım kızlar ya sizler nasıl veriyorsunuz doktorunuz nasıl tavsiye ediyor yağsız kıyma olduğu için de kuru oluyor köftesi
Yasemin38 Okumayageldim sebzeli sulu köfte yapabilirsin canım Çorbalarına ekleyebilirsin Kabakla pişirebilirsin
Kevseryldz Okumayageldim azıcık tereyağında kavuruyorum minik minik peynirle veriyorum. Çorbalara dolmalara koyuyorum
kitapkurdubebeninanasi Okumayageldim o zamanlar kiymayi ya corbalarina koyardim ya da kabak dolmasi yapardim sahane olurdu. Yogurtla vermemizi önermedi doktorumuz az yiyorsa portakal suyuyla ver demir emilimini hizlandirir demişti doktorumuz. Ya da sebzeli eksili kofte de kuru olmuyor
Aslin Okumayageldim Köfte yaparken Bebek irmiği çok az ,soğan rendeleyip koyuyorum birde içine biraz su kısık ateşte kapak koyarak pişiriyorum kuru olmuyor.
Dilaylaa Patatesli havuçlu sulu köfte yapabilirsin , benim kızımın vazgeçilmez yemeğidir , çorbalarda kıyma şeklinde de kullanabilirsiniz