Erdemir Ya ne geçmek bilmeyen bişey karbonat işe yaramıyor kızlar ne işe yaradı saat geç olmadan eczaneden alim
BenMathilda Erdemir kaç aylık? Benimki de 5,5 hala hafiften beyazlik var. Karbonat daha da tahriş ediyormuş. Candipak daha iyi geliyor sanki. Su da veriyorum, temizliyorum mendille. Nispeten azaldı, insallah geçer. 🤷♀️
Aloneeee Erdemir ah sorma ne çektim o pamukçuktan. Geçmiyor bir türlü 😕 ayrıca onun yüzünden benim göğüsüm mantar oldu karbonatlı suyla temizle dediler öyle yaptım o da egzamaya çevirdi şuan göğsümde geçmeyen yara oğlumun ağzı hala pamukçuk perişanım
satigulmasal Erdemir karbonatlı su ile hem her emzirmeden önce kendi gögüslerimi hem de kızımın ağzını silmiştim. Mikostatin kullandım ama karbonatli şu kadar etkili olmadı. Hemen geçmiyor bir süre devam edin
Erdemir satigulmasal denedim denedim 20 gün 1 aya yakın yaptım emziğide sürüyordum ama yara baya dilin ilersinde yani gazlı bezle bile parmağım yetişemiyor oraya
satigulmasal Erdemir hmm. Bizimki damaklarda olduğu için temizlemesi kolaydi o bölge zor olur gerçekten. İlla ki geçer ama canınızı sıkmayın.
merhabacanim Erdemir mikostatini öyle dilinin üzerine sıkıp bırakmayın sargı bezine döküp dilini iyice temizleyin varsa ağız kenarlarınıda ve her mama sonrası yada gögüsünüzü karbonatlı suyla silin yıkayın Bizimde geçmiyordu bu şekilde 4-5günde temizledik
Erdemir merhabacanim ya ağzında yok işte bende öyle yapıyordum sıkmıyordum öyle okudum burdan ama nasıl deyim dilin ucunda değil taa ilerde parmağımı oraya kadar sokturmuyor ya
Simaykusum Erdemir Ben her emzirme sonrası çay kasıgının ucuyla su veriyordum agzını ıslatacak kadar yani o yüzden hiç olmadı diyebilirim bir kac sefer vermedim denemek amaçlı hemen beyaz beyaz başladı olmaya tekrar devam ettim emzirme spnrası su vermeye tek seferde geçmese de bence bi kac gün dene bence faydasını görürsün