GoldenRose Merhabalar. Ped fiyatları almış başını gidiyor. Adet kabı kullanmaya karar verdim. 2 tane sorum var: Aranızda adet kabı kullanan var mı? Spiral takdirdim. Kap kullanmanın bir sakıncası olur mu? Şimdiden tesekkurler…💕
Tugraninannesi GoldenRose yaaa bende çok merak ediyorum bakalım kullananlar memnunsa bende başlayacağım cidden fiyatlar çok pahalı
Deletedmom789 GoldenRose çevremde kullanan herkes memnun.. spiral açısından bilemiyorum ama nihayetinde kap yani üst kısmı boş olan bir aparat. Tampon kullanmak sakıncalı diye okumuştum mesela ama kap konusunda emin değilim, mantıken problem olmaz gibi geliyor
ZMK GoldenRose ay ben kullanamazdım sanırım takması çıkarmadı dert uzandığın zaman içine geri gitmez mi midem bulanır kapta kan görmeye en iyisi ped bence
GoldenRose Edaacvk kullanıp memnun olanlar varmış bana da cazip geldi açıkçası. Herkesin kendi tercihi. Ben zaten bilgisi olanlara sordum 😊
pnar1991 GoldenRose çevre temizliği ekolojik denge boyutunda cok Iyı kab lar bence. Bende istiyorum. Bir de kükotkar var son Gunlerde giymek ıcın cok mantıklı arastır adayım bende
pnar1991 Saitkereminannesi Cansu dengey menstral kap dıye yotube yazın o bunları inceledi ve kulodu da ayrı bir vlog da ordan inceleyen bilirsiniz.