AA201207 Merhaba, tuvalet eğitimi veren arkadaşlar lazımlık mı daha kullanışlı yoksa klozet adaptörü mü ? Hangisiyle daha kolay oluyor çocuk ve anne için tavsiyeniz nedir
ktnzehra49 bende bekliyeyim lazımlık taraftarı değilim ama 21 aylık bir kızım var artık tuvalete alışması lazım yavaş yavaş
AA201207 Annefasulyesi benimki de 14 aylık. Ne güzel erken halletmissiniz genelde 2 yaşı buluyor geçiyor hatta
Annefasulyesi AA201207 Allah bağışlasın. Ara ara kaçaklar oluyor ama şükür çok büyük bir kısmını hallettik.
ktnzehra49 AA201207 1 aylık bir bebeğim daha var hem o kadar uğraşamam hemde çok hijyenik gelmiyo bana klozete alışması beni için daha iyi olur
AA201207 Annefasulyesi sağolun sizinkini de Allah bağışlasın. Olur o kadarlık maşallah darısı başımıza 🤗
AA201207 ktnzehra49 doğru haklısınız direkt klozet daha iyi olur aslında lazımlık olsa lazimliktan sonra bir de tekrar klozete alıştırma süreci olabilir
E_idil_kus AA201207 ben bugün ebebekten aldım standart dedi hepsi kızım üstünden kalkmıyo 😄 yumuşacık
Annefasulyesi kaymakliekmekkadayifi merhaba. Aslında annem başlattı diyeyim bir kaç kez tuvalete götürmüş ben yokken Gülce yapmış. Sonrasında tuvaletin önüne gidip çiş demeye başladı. Bizde bezi çıkarttık bi lazımlık edindik ve sık sık oturmaya başladık. Tam klozetin karşısında duruyor bizim gidip gelip oturuyor hayvanları kitapları ve Ayşe’yi götürüyorduk her gittiğimizde. Tavsiyem sabrınız ve enerjiniz varsa başlayın.