Bhrmcnr16 Merhaba oğlumun özel bölgesinde kıllanma var yumurtalıklarında uzun sarı kıllar çok yok ama var doktor kontrolümüzde sorucam şuan yerinde değil olan arkadaşlar var mı 🥲 merak ettim üst tarafında yok tek orasında var
Esraaltayyyyy Bhrmcnr16 benim oğlumun da pipisinin alt tarafında sarı tüyler var 1 tanede uzun siyah var koparmadim da duruyor öyle anormal birşey olduğunu sanmıyorum
Bhrmcnr16 Sürekli bakımda yapıyorum kendi ten rengi kıllar uzadığını görünce korktum sudo crem kullanıyorum bakım yapıyorum ama
Bhrmcnr16 Esraaltayyyyy Esra bende takılmıyordum 1 ay oldu farkedeli sonra bi konu konusuyorken arkadaşıma dedim oda hormonal olabilir Doktora götür dedi akşamdan beri aklıma takıldı
Esraaltayyyyy Bhrmcnr16 21 aylık benim oğlumda doğduğundan beri var eşim sağlık çalışanı doktoruna sorduğunda olabilir sonradan dökülür siz çekmeyin demiş o yüzden bende pek üstüne düşmedim
EfraimYekta Çocuğun kaç yaşında cnm erken yaşta kıllanma hormonel olabiliyor bende o katagorideyim 6 yaşına girmeden killandim 🙂
Bhrmcnr16 EfraimYekta yaş değil 4 buçuk aylık henüz yok kıla takılmıyordum da sorun olmasın 😂 varsın kıllı olsun